Merhaba öncelikle cevabınız için teşekkür ederim SSD de kurulu Samsung 850 Pro 512 GB kullanıyorum SSD ile bir alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü birden fazla oyun oynuyorum hiçbir oyunda böyle bir şey başıma gelmedi CS:GO'da aldığım FPS şu an gayet iyi ama sistemime göre ve birkaç ay öncesine kadar FPS düşüşü gözle görülür kadar düştü aksine FPS drobu çok yiyorum Max FPS 400 yapıyorum 350'lere kadar düşüp çıkıyor Max FPS 300 yapıyorum 250-240'lara kadar düşüyor Max FPS 200 yapıyorum 160-170'lere kadar düşüyor ekran kartıma ve işlemcime her 6 ayda bir macun sürüyorum sürdüğüm macunda coolar Master MasterGel maker kaliteli bir macun ve her ay 1 kere fanları olsun kasa içi tozlanma olsun temizliyorum ısı normal şartlarda CPU ve GPU ortalama aynı oluyor masaüstünde takılırken 45-50'lerde oyun içi Max 65-67'lere kadar çıkıyor.
Merhaba öncelikle cevabınız için teşekkür ederim PSU Corsair CX750M 750Watt kullanıyorum işlemci ve ekran kartının macununu yeni değiştirdim ve her ay 1 kere kasa içi ve fan temizliğini yapıyorum.
Merhaba öncelikle cevabınız için teşekkür ederim evet sistemimi çok sevdiğim için göz bebeğim gibi bakıyorum ve her gün olmasa bile 3günde bir güncellemeleri kontrol ediyorum.
Merhaba öncelikle cevabınız için teşekkür ederim bunların hepsini yaptım fakat sistemsel bir problem düşünüyorum veya oyunla alakalı.