GTX 1080 sistem Last of Us part 2'yi akıcı oynatır mı?

Medium-Low arası bir ayar yapar 60FPS rahat oynarsın. 1070 bile Low ayarlarda 60FPS verebilmiş.

Sana göre süper akıcılık ne?
Ben, sistem gereksinimi olarak en az GTX 1650 öneren bir oyunda yardım etmek istiyorsam, GTX 1080 ile oynamasını tavsiye etmem; benim de kötü bir amacım yok, sonuçta sadece fikir sunuyoruz değil mi?

Ben, sistem gereksinimi olarak en az GTX 1650 öneren bir oyunda yardım etmek istiyorsam, GTX 1080 ile oynamasını tavsiye etmem; benim de kötü bir amacım yok, sonuçta sadece fikir sunuyoruz değil mi?

Kötü bir amacınız olduğunu kim söyledi hocam? Ayrıca söylediğinizle çelişiyorsunuz en az 1650 sistem isteyen bir oyunu 1080'le oynamak zaten gayet olağan bir durum. O kart neredeyse RX6600-3060 gücünde bir kart. Dediğim gibi 1070 bile düşük ayarlarda 65-70FPS'leri görüyor. 1080 ile Medium ayarlarda çok rahat oynanır. Konu fikir belirtme konusu değil doğru cevap verebilme konusu. Yanlış yönlendirme yaparsak arkadaş daha çok sıkıntı çeker.

İlk oyun gibi optimizasyon sorunları varsa yine de bi denemek lazım.

İlk oyun gibi optimizasyon sorunları varsa yine de bir denemek lazım.

Hayır ilk oyun gibi optimizasyon problemli değil. Aksine hatasından ders almış port ekibi ve gayet iyi yapmışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…