GTX 1080 sistem nasıldır?

FlyingMadman

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Toplayabileceğim en iyi ve en uzun süre idare edecek "4k Gaming" bilgisayarını toplamak istiyorum ve planım 2017'den önce almak. Düşündüğüm sistemi yazarken parçaların yanına notlarda düşeceğim.

• Kasa : Corsait 760T Beyaz --> En çok hoşuma giden kasa buydu önerileriniz varsa değerlendirebilirim.
  • İşlemci : Intel i7-6700k --> İşlemci ve anakart konusunda pek emin değilim bu konuda fikirleriniz çok önemli. OC yapmayı planlamıyorum.
  • Anakart : ASUS Maximus VIII Extreme
  • İşlemci Soğutucusu : Corsair H115i
  • Ekran Kartı : 2x Asus Rog Strix GTX 1080
  • RAM : Corsair Dominator Platinum (2x16GB) DDR4 3200MHz --> Bu konuda da öneride bulunabilirsiniz.
  • SSD : Samsung 850 PRO 2TB --> En çok takıldığım konulardan biri bu oldu en son kararım 2TB SSD almak oldu HDD alıp C: ve D: olarak uğraşmak istemiyorum. 2 TB SSD'nin yeterli olacağını düşünüyorum.
  • Güç Kaynağı : Corsair HX1000i
  • Monitör : Asus PG348Q ve PG278Q arasında kaldım ama büyük ihtimal PG348Q olanı tercih edeceğim. Bu konuda da görüşlerinizi öğrenmek istiyorum.

Konuyu ciddiye alıp cevap verirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bütceye SLI yapacaksanız kötü olmuş tam verim alamazsınız X99 sistem toplayın. O.C yapmayacaksanız bu kadar ismindende belli olduğu derece EXTREME bir kartı neden almayı planlıyorsunuz? Biraz hayali bir sistem gibi geldi bana rastgele oluşturulmuş.

Sistemi 10 yıl kullanmayacaksanız mantıksız bir sistem olmuş. SLI GTX1080'e ne gerek var? Sadece biri bile şuan ki oyunları 4K'da 60 FPS ve üstü oynatır. Ayrıca o seçtiğiniz işlemci SLI GTX1080'de darboğaz yapar, eğer almaya kararlıysanız X99 platformuna yönelin. Dediğim gibi eğer 10 yıl kullanmayacaksanız öyle güçlü bir sisteme gerek yok.

Bu kadar bütçeniz varsa bence GTX 1080 SLI yapmak yerine yeni çıkacak Titan X i beklemeniz daha doğru olacaktır.

Hocam O.C yapmayı planlamıyorum demişsiniz ama anakart tamamen O.C odaklı. SLI için X99 platformuna bakmanız daha iyi olur.

Darboğaz olacağını düşünmüyorum. Ama bazı oyunlarda darboğaz olabilir o işlemci ile. Sistem gayet güzel eğer işlemciyi değiştirmeye bütçeniz yetiyor ise çok daha iyi bir işlemci takabilirsiniz. GTX 1080 SLİ için.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İ7 6700K darboğaz yapar diyenler ayrılabilirler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
4K Gaming şu an için fazla uçuk ve piyasada 4k 144hz 1ms adam gibi monitör yok yanlış bilmiyorsam. Bu nedenle şu an yapabileceğiniz en mantıklı şey tek GTX 1080 alıp 2K akıcı bir şekilde 144hz monitör ile oyun deneyimi yaşamak olacaktır. İmzamdan sistemime bakabilirsiniz 2K Ultra ayarlarda tatmin edici performanslar sunuyor. Örneğin Witcher 3, 1440p Ultra'da 65-75 arası sahnelere göre değişiklik gösteriyor.

Toplam bütçe?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…