G Guneytrkmn Hectopat Katılım 23 Eylül 2017 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2021 #1 RAM 32 gb 3200 mhz SSD veya HDD modeli Samsung 850 evo 500 gb x 2 Ekran kartı Msi gtx 1080 gaming x Anakart Msi b350 İşlemci Ryzen r7 1700x Selamlar arkadaşlar, birkaç yıldır severek oynadığım Rust oyunundan çok düşük FPS alıyorum. MSI GTX 1080 Gaming X Ryzen R7 1700X. 32 GB 3200 Hz 8x4 RAM /2400 MHz de çalışıyor. 500GB X2 SSD. Ayrıca NVIDIA Denetim Masası "performans" modunda iken oynuyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Renk ve oyun içi ayarlarım da bu videodaki arkadaşın yaptığı gibi. Yardımcı olursanız çok sevinirim eksik yazdığımı düşündüğünüz bir şey varsa belirtin lütfen, şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2021
Selamlar arkadaşlar, birkaç yıldır severek oynadığım Rust oyunundan çok düşük FPS alıyorum. MSI GTX 1080 Gaming X Ryzen R7 1700X. 32 GB 3200 Hz 8x4 RAM /2400 MHz de çalışıyor. 500GB X2 SSD. Ayrıca NVIDIA Denetim Masası "performans" modunda iken oynuyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Renk ve oyun içi ayarlarım da bu videodaki arkadaşın yaptığı gibi. Yardımcı olursanız çok sevinirim eksik yazdığımı düşündüğünüz bir şey varsa belirtin lütfen, şimdiden teşekkür ederim.
OyunPortal TaklaKing Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 403 Çözümler 7 16 Aralık 2021 #2 Driverların güncel mi?
Mehmet Akif T Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 2.165 Çözümler 9 Yer Malatya/Yeşilyurt Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop Özellikleri:Ryzen 7 4700U 16GB Ram 256GB Depolama APU ekran kartı.(LAPTOP Lenovo E15) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Aralık 2021 #3 Guneytrkmn dedi: Selamlar arkadaşlar, birkaç yıldır severek oynadığım Rust oyunundan çok düşük FPS alıyorum. MSI GTX 1080 Gaming X Ryzen R7 1700X. 32 GB 3200 Hz 8x4 RAM /2400 MHz de çalışıyor. 500GB X2 SSD. Ayrıca NVIDIA Denetim Masası "performans" modunda iken oynuyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Renk ve oyun içi ayarlarım da bu videodaki arkadaşın yaptığı gibi. Yardımcı olursanız çok sevinirim eksik yazdığımı düşündüğünüz bir şey varsa belirtin lütfen, şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... İşlemci kötü.
Guneytrkmn dedi: Selamlar arkadaşlar, birkaç yıldır severek oynadığım Rust oyunundan çok düşük FPS alıyorum. MSI GTX 1080 Gaming X Ryzen R7 1700X. 32 GB 3200 Hz 8x4 RAM /2400 MHz de çalışıyor. 500GB X2 SSD. Ayrıca NVIDIA Denetim Masası "performans" modunda iken oynuyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Renk ve oyun içi ayarlarım da bu videodaki arkadaşın yaptığı gibi. Yardımcı olursanız çok sevinirim eksik yazdığımı düşündüğünüz bir şey varsa belirtin lütfen, şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... İşlemci kötü.
G Guneytrkmn Hectopat Katılım 23 Eylül 2017 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2021 #4 OyunPortal TaklaKing dedi: Driverların güncel mi? Genişletmek için tıkla... Evet