M makomoko Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 11 23 Ocak 2021 #1 AOC 24G2U 23.8" 1ms 144Hz HDMI/DP/VGA Full HD Gaming IPS monitörü almayı düşünüyorum fakat FreeSync destekli olduğunu gördüm. Benim GTX 1080 ekran kartım var, G-SYNC ayarlayabilmem mümkün mü? Yardımcı olur musunuz?
AOC 24G2U 23.8" 1ms 144Hz HDMI/DP/VGA Full HD Gaming IPS monitörü almayı düşünüyorum fakat FreeSync destekli olduğunu gördüm. Benim GTX 1080 ekran kartım var, G-SYNC ayarlayabilmem mümkün mü? Yardımcı olur musunuz?
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 23 Ocak 2021 #2 DisplayPort kablosu ile mümkün olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
DisplayPort kablosu ile mümkün olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et