GTX 1080 Sistemde LED TV Kullanmak

razer4tech

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemi bugun aldım, daha toplayamadım zamanım olmadı. Aklıma takılan bir soru su anlık kendime bir monitör edinemedim. Bunun yerine LED TV kullanmamamda her hangi bir sıkıntı olur mu? Ekran kartım 1080, karta bir zararı olur mu? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani pek bir bilgim yok ama monitör alsan daha iyi olur çünkü bildiğim kadarı ile TV olunca görüntü ekrana biraz geç gidiyor.Ama sen yine de dene belki oynayabilirsin.Bu arada karta bir zararı olmaz merak etme.

kullanmanı tavsiye etmem sebebi ben lg 4k tv var onda denedim görüntü güzel ama ms değerleri yüksek olduğu için gecikmeler oluyor idi fareyi ekranda çevir kısa dairelerle fark edersin ne demek istediğimi birde tv 60hz hızında çalışıyor bilgisayara bağlayınca 200hz ama bilgisayara bağlayınca 60hz olarak görüyor sonuç olarak monitör almanı tavsiye ederim

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı