GTX 1080 Sistemde Monitör Kapanıp Tekrar Açılıyor

Luciferss

Kilopat
Yakın zamanda GTX 1080'li bir sistem aldım ama monitördeki görüntü arada bir yok olup tekrar geri geliyor, bunun çözümünü bilen var mıdır? Teşekkürler şimdiden. Ne olur olmaz diye tüm sistemi yazayım ben.
  • Anakart: Asus x370-prime Pro
  • İşlemci: Ryzen 1600X
  • RAM: Gskill Trident Z RGB 3200MHz(8x2)
  • İşlemci soğutucusu: Masterair MA410P
  • PSU: Corsair MX850W 80+ platinum
  • Kasa: Mastercase H500P
  • SSD: Samsung 970 Evo 250GB
  • HDD: Seagate Barracuda 1TB 7200RPM
  • Ekran Kartı: Asus Rog Strix 1080 Advanced

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen saniyelik bi gidip gelme ama şu aralar olmuyor ben bu sorunla karşılaştığımda ekran kartının sürücüsünü güncelliyordum büyük ihtimalle ondan oldu.

Evet evet ekran kartının sürücüsünü güncellerken monitör gidip geliyor zaten.
Yeni konu açmaya üşeniyorumda bi sorum daha var yardımcı olabilirsen sevinicem benim sabip 20 megabit internetim var ama bilgisayarım sadece 2 megabiti görüyor duruyor kablosuz kullanıyorum wifi adaptörden yanada bi sıkıntı yok 300megabite kadar desteği var modemden şüpheleniyorum ama.

Yeni konu açmaya üşeniyorumda bi sorum daha var yardımcı olabilirsen sevinicem benim sabip 20 megabit internetim var ama bilgisayarım sadece 2 megabiti görüyor duruyor kablosuz kullanıyorum wifi adaptörden yanada bi sıkıntı yok 300megabite kadar desteği var modemden şüpheleniyorum ama.
Pek bir bilgim yok ama bir modemi kapatıp aç olmadı internet sağlayıcının müşteri hizmetlerini arayıp sıkıntını dile getir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı