Arkadaşlar merhaba GTX 1080 ve Ryzen 5 5500 ile Rust'ta aşırı derecede FPS düşmesi yiyorum evet çok sıkıntılı bir oyun fakat ben eski bilgisayarımda bile bu kadar yemiyordum. Normal olarak 110-70 arası FPS alıyorum bu FPS genel olarak her sunucuda aynı (100-300 kişi ortalama) benim sorunum ben ne zaman fight a girsem aşırı derecede kasıyormuş hissi oluyor sanki 5 FPS oynuyormuşum gibi ve doğal olarak adamla doğru düzgün savaşamadan ölüyorum. Çözümü nedir bilen var mı? GeForce Experience'tan optimize edilmiş ayarlar kullandığımda ekran kartı kullanımı %100 oluyor fakat bu sefer 100-60 arası alıyorum işlemcide %30 da çalışıyor (yine savaşlarda aynı dropu yiyorum). YouTube'dan baktığım bir ayarı yaptığımda ekran kartı kullanımı %60-70 işlemci de 35-40 arası oluyor yine drop yiyorum. Sabit 50 bile alsam okeyim yeter ki savaşlarda spray atarken drop girmesin. Tüm driverlerim güncel sıcaklık değerlerimde GPU 70-77 CPU 67-70 arasında gidiyor. Oyun M.2'ye kurulu bu arada. Rust oynarken arkadaki her şeyi kapatıyorum RAM kullanımı için.