GTX 1080 sistemde Rust FPS düşmesi

İşletim sistemi
Windows 11

kaan449

Centipat
Daha fazla  
RAM
Kingston Fury DDR4 8X2 3200 MHZ RAM
SSD veya HDD modeli
M2 SSD
Ekran kartı
GTX 1080
Anakart
ASUS PRIME B450M-A II
İşlemci
AMD RYZEN 5 5500
Arkadaşlar merhaba GTX 1080 ve Ryzen 5 5500 ile Rust'ta aşırı derecede FPS düşmesi yiyorum evet çok sıkıntılı bir oyun fakat ben eski bilgisayarımda bile bu kadar yemiyordum. Normal olarak 110-70 arası FPS alıyorum bu FPS genel olarak her sunucuda aynı (100-300 kişi ortalama) benim sorunum ben ne zaman fight a girsem aşırı derecede kasıyormuş hissi oluyor sanki 5 FPS oynuyormuşum gibi ve doğal olarak adamla doğru düzgün savaşamadan ölüyorum. Çözümü nedir bilen var mı? GeForce Experience'tan optimize edilmiş ayarlar kullandığımda ekran kartı kullanımı %100 oluyor fakat bu sefer 100-60 arası alıyorum işlemcide %30 da çalışıyor (yine savaşlarda aynı dropu yiyorum). YouTube'dan baktığım bir ayarı yaptığımda ekran kartı kullanımı %60-70 işlemci de 35-40 arası oluyor yine drop yiyorum. Sabit 50 bile alsam okeyim yeter ki savaşlarda spray atarken drop girmesin. Tüm driverlerim güncel sıcaklık değerlerimde GPU 70-77 CPU 67-70 arasında gidiyor. Oyun M.2'ye kurulu bu arada. Rust oynarken arkadaki her şeyi kapatıyorum RAM kullanımı için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…