GTX 1080 Ti Aorus sıvı soğutmalı alınır mı?

THESNOWY

Picopat
Daha fazla  
Sarı sitede Aorus marka GTX 1080 Ti buldum. 6000 TL fiyat biçilmiş. Sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdiki kartım da AMD başıma çok sorun çıkardı ondan dolayı.

Pahalı, gereksiz pahalı. O fiyata RX 6600, zorlarsanız 6600 XT bulunabilir.

Şimdiki kartım da AMD çok sorun çıkardı ondan dolayı tercih etmek istemem driver sorunları mavi ekran vs başımı çok ağrıtmasın benim için perfornans çok önemli değil 10 FPS fark etsin derdinde değilim sorun çıkarmasın rahatça oynayayım derdindeyim.

@THESNOWY, RX 500 serisi kullanırsanız sorun çıkarma ihtimali elbette yüksek. RX 6000 ve sonrası stabildir, tavsiye ederim. Daha siz ekran kartınızı söylemeden, hangi kart olduğunu bildim bence. :D

RX değil R9 serisi kartım vardı inanılmaz sorunlar çıkardı nefret ettim yeni kart aldığımda yakmayı planlıyorum😅

İlan bu

AMD dışında bir öneriniz varsa sevinirim.

Son düzenleme:
@THESNOWY, AMD dışında başka bir önerim yok da bu kart, bu fiyata değmez. O kesin. RTX 2060, 3060 gibi kartlara bakabilirsiniz. AMD'nin eski kartıyla yeni kartını kıyaslamanız, pek mantıklı değil. R9 serisi, kaç senelik seri...

Çok eski, yakında sürücü desteği de kesilir, teknoloji eksiği yüzünden yavaş yavaş yeni oyunları oynatamayacak (Alan Wake 2'nin patch gelmeden önceki haline bakabilirsiniz), çok güç çekiyor vs vs. Ne kadar hayal kartımda olsa ne kadar bayılsamda koleksiyon harici alıncak kart değil. 6600 XT-6650XT bakın R9 serisi ile 6000 ve üstü serileri kıyaslamak çok büyük hatadır. Ben en sorunlu denilebilecek navi10 mimarili 5600-5700 serisine mensup 5600XT kullanmama rağmen hata almadım hiç. İlla NVIDIA olacaksa biraz bütçe zorlayıp 3060 12 GB bakmak lazım bu paralara yine eski nesil 2070 gelir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı