GTX 1080 Ti Aorus sıvı soğutmalı alınır mı?

Şimdiki kartım da AMD başıma çok sorun çıkardı ondan dolayı.

Şimdiki kartım da AMD çok sorun çıkardı ondan dolayı tercih etmek istemem driver sorunları mavi ekran vs başımı çok ağrıtmasın benim için perfornans çok önemli değil 10 FPS fark etsin derdinde değilim sorun çıkarmasın rahatça oynayayım derdindeyim.

Öncelikle kartınızın modeli nedir ben 2 yıldır AMD kullanıyorum 570 580 6600 kullandım hiçbirinde sorun yaşamadım. 1080 Ti çok güçlü bir kart fakat eskidi bazı oyunların kullandığı teknolojiler kartta olmayınca patlak veriyor hemen hemen her oyunun içinden geçecek bir kart. güncellik önemli değilse alınır tabi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
patch yemeden önce Alan Wake 2 performansı ortada, birkaç yıla yeni çıkacak oyunlarda adamlar patch getirmek için uğraşacaklarını hiç sanmıyorum. Patch geldikten sonra da 1080p en düşükte 40-50 aralığında takılıyor.

Zaten pazarlık la o fiyatlara düşebileceğini varsayıyorum zaten güncel oyunlar oynamıyorum oynadığım en yeni oyun CS2 genellikle eski hikayeli oyunlar oynuyorum ekran kartım R9 290X eaki bir kart ama işimi görüyordu.

Zaten pazarlık la o fiyatlara düşebileceğini varsayıyorum zaten güncel oyunlar oynamıyorum oynadığım en yeni oyun CS2 genellikle eski hikayeli oyunlar oynuyorum ekran kartım R9 290X eaki bir kart ama işimi görüyordu.

4.5 bilemedin 4.750 derse alın başka türlü bulaşmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı