GTX 1080 Ti CoD WW2 performansı ve oyun yorumu

Makaleler
3
Yaklaşık 2-3 saattir COD WorldWar 2 oynuyorum. Oyunu herkes yerden yere vurmuş yok hikaye çok tırt yok COD mantığından uzak evet ama;

Oyun öncelikle şu ana kadar aradığımı tam anlamıyla verdi diyebilirim, ne bekliyordum? Gerçekten savaşın içine çekebilecek gerçekçi sahneler, yüksek grafikler ve ve gerçekçi vuruş hissiyatı. Şu ana kadar hepsini aldım fazlasıyla içine çekti diyebilirim bu kadar beklemiyordum. Eleştiriler biraz romantik geldi bana açıkçası ama hikaye konusunda haklı olabilirler ama konuyu asıl açmamdaki amaç şu görselleri eklemekti.

Resimlerin sol üstüne büyüterek baktığınızda Afterburner ile alınmış bileşenlerin kullanım değerleri gözüküyor. Durun ben yazayım;

GPU Kullanımı: %99- VRAM kullanımı 10300MB
RAM kullanımı: 12073 MB

Rakamlar inanılmaz. 2K ve her şey ultra son ayarlarda oynadığınız zaman neredeyse ekran kartı belleğinin tamamını meşgul edebiliyor olması beni teknoloji konusunda gerçekten korkuttu. Bu parçalar bile 1-2 yıl sonra çıkacak oyunlar için yetmeyecek diye düşünmek çok garibime gitti RAM konusuna gelecek olursak hele hala 8GB RAM yeter 16 almasan da olur diyen arkadaşlar var forumda, onlara bu konuyu gösterin derim. 16GB RAM bile yetmeyeceği zamanlara gidiyoruz arkadaşlar. Umarım cebimize mukayyet oluruz

Okuyanlara teşekkürler bu arada bu kadar meşgul ediyor madem bu oyun grafikler görseller nasıl derseniz gerçekten yaşadığım deneyim mükemmel! 2K çözünürlük ve son ayarlarda muhteşem savaş deneyimi oluyor şu ana kadar gerçekten.

İyi Sosyal'ler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Seriye ilk oyun ile başlamasam Call of Duty WWII oyununu beğenebilirdim ancak ilk oyunları zamanında oynamış biri olarak WWII oyununu beğenmedim. Teknoloji ve görsellik olarak her ne kadar gelişmiş olsa da bana ilk iki oyunun tadını veremedi. Yavan bir tadı var ve çok çizgisel. Aslında oyundan beklentilerim de iyiydi ve ön sipariş almıştım.

Shadow of War'ı DSR ile 4K en yüksek ayarlarda denemeni tavsiye ederim, onda da harcamalar çok enteresan.

Oyun bana da güzel gelmişti ama şu anlık ancak 720P'de oynayacak sistem var ama 60 GB indirecek internet yok Sevindim beğenmene. Yalnız 1. resimde ki adamın yüzü 10 saniye bakınca akla COD 2'yi getiriyor

Yüzüklerin efendisi hastası olarak shadow of war 55 saat oynamam var ve hala silmedim ara sıra girerim diye. O da 2K da hatırladığım kadarıyla 5-6 GB götürüyordu ama kule kuşatmalarında 4k yaparsam muhtemelen 10 GB görür o da
Oyun bana da güzel gelmişti ama şu anlık ancak 720P'de oynayacak sistem var ama 60 GB indirecek internet yok Sevindim beğenmene. Yalnız 1. resimde ki adamın yüzü 10 saniye bakınca akla COD 2'yi getiriyor
Ya niye öyle çıkmış anlamadım oyundayken stres yaptım o sahnede çok zorda oynayınca üstüste f tuşuna basıp adamın elinden bıçak almak falan zorladı Bİraz uyduruk durmuş görselinde. İnternet bu arada 1 günlüğüne nitro satın aldım 100Mbit. Öteki konuda gösterdiğim tüm oyunları indirim Wolfensetin kaldı 40GB onunda son yüzde 20 falan daha GTA indirecem Yarın bakalım ne kadar indirmem olmuş.

Hangi İSS'yi kullanıyorsun? Bir de kaç para ödedin eğer 20 TL'yi geçmiyorsa bende almak isterim ama bizim D-Smart'ta zor

Hangi İSS'yi kullanıyorsun? Bir de kaç para ödedin eğer 20 TL'yi geçmiyorsa bende almak isterim ama bizim D-Smart'ta zor
Kablonet kullanıyorum ama binamda altyapısı var kutu getirilmiş haliyle. Normalde 75GB kotalı 25mbit tarife almıştım yılbaşından beri kotası yok. Bugün evdeydim 4 liraya 1 günlük 100Mbit nitro paket aldım sabahtan beri 5-6 tane oyun indirdim işte 50-60GBtan baya bi oldu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar 1 dakikalık video attım youtube'a. Grafikler falan gerçekten çok iyi.
Varsa Mod. bu videoyu ilk posta editleyebilir mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…