GTX 1080 Ti F.E vs Gaming X

Halil İ. Kara

Hectopat
Daha fazla  
Sizce MSI GeForce GTX 1080 Ti F.E mı yoksa MSI GeForce GTX 1080 Ti Gaming X mi? Bu ikisinin arasında sadece soğutma farkımı var? Bellek saat hızlarına baktım neredeyse hiç farklılık yok. Sizce hangisi daha iyidir?

Referans tasarımlı kart ucuz olsa bile alınmaz sakın böyle bir hataya düşme. Gaming X modelini tercih etmek yada diğer firmaların özel tasarımlı ürünlerini tercih etmek her açıdan daha avantajlı olacaktır.

Neden alınmasın ? Ben kullanıyorum %40-42 fan hızıyla 72-73 derecede çalışıyor 200-300 fazla verseydim 65 derecede çalışsaydı daha mı yüksek fps alacaktım ?

Nvidia'nın referans tasarımları, AMD'nin referans tasarımlı modellerinde ki gibi kötü değil. Evet AMD'nin referans tasarımlı modelleri pek alınabilir modeller değil ama Nvidia'nın referans tasarımlı modelleri o kadar kötü değil. Alınabilir bence. Ama bir karşılaştırma yapılırsa, elbette Gaming X daha iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…