GTX 1080 Ti Fiyatı Ne Olacak?

Daha fazla  
Çok merak ediyorum. Bir de özel soğutmalıları ne zaman çıkar ve kaç TL olur? Söylerseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncel kur ile GTX 1080 Gaming X'in 3200-3300 TL ediyor. İkisi de $699 fiyat etiketiyle satışa çıkacağı söylendi. Yani "güya" aynı fiyattan çıkması gerekiyor. Ama mümkün mü böyle bir şey? Hayır. Temiz 3900-4000 TL olur ne yazık ki.

GTX 1080'in fiyatı 2500-3000 TL arasına düşer. GTX 1080 Ti ise 3500-4000 TL arasında satışa sunulabilir.

Arkadaş espri yaptı orada. Ama sonuna bir emoji falan koymadığı için anlaşılmamış olabilir. Bir süre beraber aynı konulara yazınca kimin nasıl olduğunu az çok biliyorsunuz.
Farkındayım ama buna inanıp aklı karışan ekran kartını sadece GB değerine göre değerlendiren kişilerinde sürekli olması normal bir durum haline gelir.

Yok hocam olmaz merak etmeyin . Yuksrida arkadaslar karta 4000 TL yazmis zaten. Bize bir sey kalmamis. Ben de espiri yapayim dedim . Arkadaslar ekran kartinin 4000 TL oldugunu gorunce zaten GTA 5'i 5K'da bile oynayabileceklerini anlarlar . Ben gerekli aciklama yapildiysa espiri yaparim .
Yalniz Minecraft'ta kasma yapabilir dikkat edin. Ayarlari dusurmeniz gerekebilir.
@Barış Tolon Tesekkurler hocam cevap icin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…