GTX 1080 Ti için 2K G-Sync uyumlu monitör tavsiyesi

Kayda değer bir fark olduğunu düşünmüyorum. Bende o modda yırtılma oldu. Adaptive Sync ve G-Sync açınca düzeldi.
Monitörün siparişini verdim inşallah sorunsuz bir cihaz ulaşır elime. Verdiğiniz tavsiyeler için teşekkür ederim . Elime ulaştıktan sonra yapılması gereken herhangi bir ayar var mı ?

Hayırlı olsun hocam. İnşallah sorun yaşamazsınız. Yani ben ayarı değişiyorum duruma göre. Bence siz de menüye girip kendinize göre siyah beyaz dengesini, kontrastı, parlaklığı ayarlayın. Sorun yaşarsanız danışabilirsiniz. Yalnız gecikme ayarına çok dokunmamanızı tavsiye ederim. Monitörden aldığım verimi azaltmıştı aksine.

Öncelikle teşekkür ederim . İkinci olarak 1ms Mode yazan yer kapalı değiştiremiyorum eğer gecikmeden kastınız oysa , ayrıca renkler güzel gelmesine rağmen tn panelden gectiğim için gözlerimi yordu biraz fps oyunları ve günlük takılma için bir kaç ayar kullanıyorsanız paylaşabilirseniz sevinirim . Birde parlaklılığı hangi aralıkta tutmalıyım sorun oluşturmaması için ?
manuel görüntü ayarı kısmı da kapalı displayport takılıyken hdmi 2 ye taktığımda da sadece bir özellik açık kalıyor gecikme ayarını advanced falan yapamıyorum yani neden acaba ?
görmediniz sanırım yazdıklarımı ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…