GTX 1080 Ti İçin Marka Önerisi

Yusuf Gürkan

Hectopat
Daha fazla  
Daha önceki konulara göz attığımda çok büyük farklar olmadığını gözlemledim yorumları görünce, fakat ben soğutma ve ilerleyen zaman için Overclock düşünüyorum. Aklımda olan model ve markalar bunlar önerileriniz ve görüşlerinizi bekliyorum;

1-Gigabyte Aorus GTX1080 Ti X
2-Asus Rog Strix GTX 1080 Ti OC
3-Asus Rog Poseidon GTX1080 Ti
4-Gigabyte Waterforce Extreme GTX 1080 Ti

Eğer bütçeniz sorun yaratmayacaksa daha serin çalışacağı için Gigabyte Waterforce Extreme GTX 1080 Ti almanızı öneririm...

Serin çalışması açısından sıvı soğutmalı giga düşünüyorum ama ilerleyen zamanda bana sorun yaratırsa kafam ağrır mı pompa vb gibi...

Onun dışında rog strix ve aorus arasında kaldım sıvı soğutmayı elersem karar veremiyorum performans farklarına baktım 3 5 fps oynuyor en fazla kullanılan bileşen donanım kaliteside önemli değilmi beyler

Gigabyte Waterforce Xtreme Edition seni asla yarı yolda bırakmaz bütçe sıkıntı değilse bence içlerinde en iyisi.(Poseidon için custom sıvı soğutma olmadığını varsayarsak) Hava soğutma yeter dersen Strix kullanıcısıyım sistemimde 2 tane RX 480 Strix var yani Crossfire kullanıyorum soğutmasından son derece memnunum, Strix de üzmez.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı