GTX 1080 Ti için Samsung LU28E590DS/UF Monitör

The Poine

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaslar GSYNC yok ama bu cok mu onemli bir ozellik? Yarin bunu almayi planliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne tarz oyunlar oynuyorsun. 2K 144 Hz daha mantıklı olacaktır diye düşünüyorum. Görüntü kalitesi her ne kadar önemli olsa da benim açımdan akıcılıkta bir o kadar önemli, kaymak gibi akacak böyle mouse çevirdiğimde :).

Ne tarz oyunlar oynuyorsun. 2K 144 Hz daha mantıklı olacaktır diye düşünüyorum. Görüntü kalitesi her ne kadar önemli olsa da benim açımdan akıcılıkta bir o kadar önemli, kaymak gibi akacak böyle mouse çevirdiğimde :).
Hikaye tarzi oynamayi cok seviyorum.4K da kararlıyım hocam ancak Free sync olması önemli mi? Ben onu sormak istemiştim[/QUOTE]

LG 27UD58-B 27” 5ms (2xHDMI+Display) FreeSync 4K UHD IPS Fiyatı

4K monitör alıyorsanız o modeli unutun. 4K almak isteyerek en ince detayları görmek istiyorsunuz madem, TN panel bir monitör alarak ironik bir duruma düşersiniz. Bu model o modeli rahat tokatlar. Sync teknolojileri zevk meselesi. Çok pahalı bir monitör almadığınız sürece şart değil.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı