GTX 1080 Ti için yükseltilebilecek sistem tavsiyesi

Bütçe
30000-40000 TL

nikefootball

Megapat
Daha fazla  
Kasa, 1000W PSU ve ve 1080 Ti ekran kartını tutup, diğer bileşenleri toplayacağım.
Bütçeyi biraz kısmak için ekran kartını sonradan ekleme yapabileceğim bir sisteme geçmek istiyorum.
Adobe Premiere'de basit editler yapıyorum. Ancak After Effects öğrenmek istiyorum bunu kaldırabilecek bir sistem olması gerek.
Oyun olarak CS:GO, Call of Duty tarzı oyunlar oynuyorum senede toplasan 1-2 ayı geçmez oyun olayım.
Sizce nasıl bir sisteme geçmem gerek.
4790K işlemci kullanıyordum 2014 yılından beri. 1080 ile darboğaz yaptığı için pek fazla faydalanamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
30 40 bütçeniz varsa hazır sistem alabilrisiniz.

Hocama katılıyorum. O bütçede en iyisi DDR5 sistem almak olur.

Yani gerek yok parça parça toplama derdinden kurtulur bir de pahalıya patlar 14 Şubat sevgililer günü için indirim kovalamak daha mantıklı.

Teşekkürler. Tavsiye edebileceğiniz sistem varsa o şekilde bakayım. Nvidia ekran kartı cuda çekirdeğinden dolayı renderlarda önemli. İşlemci olarak Intel k serisini tercih edebilirim. Adobe programları gpu üzerinden Nvidia ile güzel çalışıyor

Biliyorum bende render ve vidoe düzenlemelerini yapıyorum 30 40 arası güzel bir kasa bakalım monitörde dahil olsun mu? 3

Biliyorum bende render ve vidoe düzenlemelerini yapıyorum 30 40 arası güzel bir kasa bakalım monitörde dahil olsun mu? 3

Hocam ya da istersen yeni bir konu aç forumdakiler güzel birkaç sistem önerir.

Son düzenleme:
Hazır sistemlere bakıyorum ama işlemciler hep kötü görünüyor. Mecburen 1080 TI üzerine böyle bir sistem kurup ilerleyen dönemde de ekran kartı eklemek istiyorum.
Şöyle bir sistem yaptım.
Zalman 1000W PSU ve Cool Master TD500 Kasa var

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2025-02-13 22.43.35.png
    238,8 KB · Görüntüleme: 29
Aklımda olan kasaları atıyorum beğenirseniz size kalmış.

İlk tavsiyem bu işlemci ve ankartı değiştirirseniz güzel olur.

Anakart olarak bunu seçin.
ASUS Prime B650M-R 7200MHz (OC) DDR5 soket AM5 M.2 HDMI mATX anakart.

İşlemci olarak bunu seçin.
AMD Ryzen 5 7600 tray 5.1GHz 6 çekirdek 32MB önbellek soket AM5 işlemci.

Toplam 34.5k

Diğer sistem ise.

İşlemciyi 14600KF seçerseniz olur.

39.5k ya denk geliyor.

41 k

Bu da 41 k

Bu da 40 k ama işlemci i7 12700F yazıyor ama değil i7-12700KF var.

Sondaki 2 sistem de ekran kartını beklerseniz olabilr ama acele derseniz i5 14600KFLi sistemi alıp geçin pek farkı olmayacak.

Bir de ankartı B760M i seçerseniz 2 adet M.2 SSD takabilirisniz.

Kalan parayla istersen M.2 SSD ya da RAM alabilrisin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…