GTX 1080 Ti Seçimi

Norkaso

Kilopat
Arkadaşlar bugün malum kara cuma indirimi var ve 1080 Ti alacağım. Aklımda MSI versiyonu var. Olur da MSI indirime girmezse Zotac 1080 Ti AMP Extreme Edition alayım diyorum, sizce Zotac nasıldır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında Zotac, ekran kartlarının en performanslısıdır. Sadece fazla tercih edilmez. Bunu birçok benchmark videolarında görebilirsiniz. Daha önce Zotac GTX 750Ti kullandım. Hiçbir sorunu olmadı. Sonradan upgrade amacı ile değiştirdim. Kesinlikle öneririm.

Benimde zotac gtx 470 ekran kartım vardı önceden baya sağlamdı 100 derecede oyun oynardım. Yinede bir sorayım dedim.

1080 Ti yerine RTX 2080 veya 2070 almanızı öneririm. 2 kartta daha performanslıdır.

Uygun fiyata denk gelirse eğer RTX 2080 alın. Türkiye'de şuan 1080 Ti biraz saçma geliyor.

MSI'ın Gaming X ve Trio modelleri iyidir. Asus Strix seriside tercih edilebilir.

Uygun fiyata denk gelirse eğer RTX 2080 alın. Türkiye'de şuan 1080 Ti biraz saçma geliyor.

MSI'ın Gaming X ve Trio modelleri iyidir. Asus Strix seriside tercih edilebilir.
RTX almayı düşünüyordum lakin redditte'de gördüğüm üzere rtx serisi ölüyormuş alanların 1-2 hafta içinde bozuluyormuş ondan riske atıp almak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…