GTX 1080 Ti sistem önerisi

Bütçe
7000

Umut0129

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle herkese selamunaleyküm. Benim RX 580 - i7 4770 işlemcili bir sistemim var ama artık biraz yavaş kalıyor bütün oyunları kaldırıyor ama FPS'im beni tatmin etmiyor. GTX 1080 Ti-GTX 1070 Ti olan bir sistem toplamak istiyorum anakartım 1150 soketli ASUS'un P8H61 LX3 Plus modeli en uygun nasıl toplayabilirim parçalar ikinci el olsa sorun olur mu önerilerinizi bekliyorum.

Darboğaz olur.

Hocam 1080Ti almayın çok güç tüketiyor ve çok eski bir kart gidin o fiyata ikinci el RX6600 alın. İşlemcin çok düşük kalıyor ama onu da değiştirirsin. (İmkanın varsa ikinci elden)

Hocam 1080 Ti almayın çok güç tüketiyor ve çok eski bir kart gidin o fiyata ikinci el RX6600 alın. İşlemcin çok düşük kalıyor ama onu da değiştirirsin. (İmkanın varsa ikinci elden)

Hocam benchmarktan bakıyorum RX6600 ile arasında %44 fark var onun için 1080 Ti tercih ediyorum normalde bende AMD'ciyim ama bu fiyatlara 1080 Ti'den iyisi yok gibi geldi. Güçte bir sorunum yok elektrik faturasını kendim ödüyorum en fazla 200-300 fazla gelir

Darboğaz olacağının farkındayım hocam. Bu ekran kartını besleyecek bir işlemci bulamadım adam akıllı i7-10700k bile besleyemiyor.

1080Ti 'ın RTX özelliği var mı ? DLSS3 var mı diğer teknolojiler var mı ? tek özelliği fazla güç tüketmesi. Güç tüketimi sayesinde alıyor o FPS leri zaten. RX6600 XT alırsan (2. el bulman zor olur ama araştırmanı öneririm) Bu RX6600 XT kafa kafaya. Çoğu oyunda rx6600 xt daha fazla FPS alıyor. Bazıların da da 1080ti.
1080 ti alırsan ya mining yapılmış ya da fazla süre boyuncu kullanılmış bulursun. RX6600 XT benim hayallerimi süslemiş bir kart. PC yi toplarken keşke bütçem yetseydi de rx6600 xt alsaydım geçti. RX6600 aldım memnunum ama XT'li olsaydı çok daha iyi olurdu. En azından RX6600 XT daha güncel. bileşenlerini zarar görmesini engelleyen bir metal koruyucu , sessiz bir fan. Ve rahat oyun deneyimi sunuyor haberiniz olsun. Bu aynısı RX6600 için de geçerli. Bu ekran kartını kullanıyorum. siz sıfıra Sapphire alabilirsiniz ama biraz fazla sıcak çalışır siz boşverin Sapphireyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…