GTX 1080 Ti Sistem Toplama

WOODCUTTER

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Graphic Designer
  • Ryzen 7 1700
  • MSI GTX 1080 Ti
  • ASUS Strix B350-F Gaming
  • Corsair Vengaence 3200 MHz 16 GB Red LED
  • WD 1TB 7200 RPM
  • Corsair Force Series 120 GB
  • Cooler Master Masterbox Lite 5
  • AOC Agon AG241QX 23.8 2K 144Hz 1ms

Güncel toplam fiyatı 9100 TL tutuyor.

Şu anda Ryzen 7 1700 stoklarda bulunmuyor. Ben de haliyle i7 7700k'ya yöneldim.
R5 1600 ya da R7 1700X almak istemiyorum. Render vs uğraşmayacağım. 4 5 sene beni üzmemesi gerekiyor. i7 7700k işlemci için haliyle sıvı soğutma gerekiyor o da 400 TL civarı. Benim taş çatlasın 9.500 TL ye kadar bütçem var ama i7 7700k almak istediğimde hem sıvı soğutma hem de anakart fiyatı bütçemi aşıyor. Sizce ne yapmalıyım? Vatan Bilgisayar'dan toplamak zorundayım. Bu arada RAM'ler anakartın uyumluluk listesinde yer almıyor. Herhangi bir sorun çıkartır mı? Bir de bununla uğraşmak istemiyoruz. Teşekkürler.

Neden Vatan PC'den toplamak zorundasınız, bu sistem diğer yerlerden 8.500 civarına toplanır kalan parayla ekipman alınır. Hem Vatan kablolamada da çok iyi değil.

Ryzen 7 1700 birçok yerde satılıyor. Siz hangi sitelerden bakıyorsunuz da stokta göremediniz?

İntel almak istiyorsanız 8. nesil işlemcileri beklemenizi tavsiye ederim. Ama stokta Ryzen bulamadım diye İntel'e geçiyorum mantığı bence yanlış. Bütçeniz de oldukça elverişli. Başka sitelerden çok rahat bulabilirsiniz istediğiniz Ryzen işlemciyi.

Sizce Vatan'da 8.nesil işlemciler kaç kuruş olacak? Bekle diyorsunuz iyi güzelde, sanmıyorum düzgün bir fiyatla satacaklarını. Vatan Bilgisayardan almak zorunda olmana üzüldüm. Çünkü o bütçeyle neler neler alınabilirdi.

Öncelikle merhaba.Süreki ban yediğimden ötürü cevap yazamadım.İnşallah gene yemeyiz özeniyoruz ama.Farklı sebeplerden ötürü farklı bir sistem toplamak zorunda kaldık.Bugün topladık sistemi.R5 1600 ve GTX1080'e sahip bir kasa.Diğer bütün parçalar aynı sadece kasayı RC-04 olarak değiştirdik.Sistemi yarın sabah 11 gibi alabileceğimizi söylediler.O zaman resimlerini atabilirim.

Neden Vatan PC'den toplamak zorundasınız, bu sistem diğer yerlerden 8.500 civarına toplanır kalan parayla ekipman alınır. Hem Vatan kablolamada da çok iyi değil.
Öncelikle diğer yerler olarak teknobiyotik ve sinerjiden yaklaşık 300 TL gibi bir fiyat fazlalığı var Vatan Bilgisayar'ın,ancak iş taksitlendirmeye geldiği zaman Vatan Bilgisayar'a göre 200 300 TL fazla fiyat çıkardılar.Zaten alamıyordum farklı nedenlerden ötürü çok önemli değil o.

Ryzen 7 1700 birçok yerde satılıyor. Siz hangi sitelerden bakıyorsunuz da stokta göremediniz?
Vatan Bilgisayar üzerinden bakmıştım hala stoklarda bulunmuyor.

@Nazım Paşa Dün konuya yazdığın yazıyı okumuştum fakat cevap yazamadım.İlk defa konusuna mesaj yazdığın bir insana bu denli hakaret etmek için ne yaşadığın hakkında en ufak bir fikrim yok.
@Jira 'nın da dediği gibi sadece bu işlerle uğraşmayıp trenlere bakmam bu konuya verilebilecek en mantıklı cevap alkışlıyorum sizi
Gereksiz konuları geçtiğimize göre bu sitede ilk olarak i3 7100 ve rx480 adlı bir konu açtım diye hatırlıyorum.Şuanda topladığım sistemi aşşağıya yazıyorum.
  • MSI GTX1080 GAMING X
  • CORSAIR CARBIDE SPEC-04 600W 80PLUS
  • RYZEN 5 1600
  • ASUS STRIX B350-F GAMING
  • CORSAIR VENGEANCE 16GB 3200MHZ RED LED
  • CORSAIR FORCE 120GB
  • WD 1TB 7200RPM
  • ASUS 24" VG248QE 1MS 144HZ
Belli bir süre sonra ekleme yapmayı düşünüyorum.Dediğim gibi yarın sabah 11 civarı bilgisayarı alıcaz o zaman resimlerini atabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…