GTX 1080 Ti sistemde GPU kullanımı oyunlarda 60 üzerine çıkmıyor

Daha fazla  
Sıstem.
İşletim SistemiMicrosoft Windows 10 Pro
İşlemciIntel(R) Core(TM) i5-2310 CPU @ 2.90GHz
Ekran KartıNVIDIA GeForce GTX 1080 Ti (11,0 GB)
Bellek12,7 GB Ücretsiz (16,0 GB Toplam)
MonitörAOC 2770G4 (1920 x 1080 @ 60 Hz)
Disk kapasitesi2443,6 GB Ücretsiz (2794,5 GB Toplam)
SesRealtek High Definition Audio
AnakartINTEL Corporation (MAHOBAY)
FareUSB Giriş Aygıtı
KlavyeUSB Giriş Aygıtı
Konu başlıgında belirtdigim gibi. Oyunlarda ne kadar grafik artırırsam arttırayım GPU 60 üzerine çıkmıyor. Herhalde işlemcim düşük oldugundan dolayı darboğaz oluyordur diye düşünüyorum. Fakat şu an işlemcimi yükseltemem. Kısacası GPU kullanımı 100 nasıl ulaştırabilirim? Şimdiden teşekkürler.

İşlemcin 1080 Ti için yetersiz şu an yapabileceğin en iyi şey FSR3 modlarını kullanmak Lossless Scaling gibi programlarla darboğazı azaltmak.

İşlemcin 1080 Ti için yetersiz şu an yapabileceğin en iyi şey FSR3 modlarını kullanmak Lossless Scaling gibi programlarla darboğazı azaltmak.

Dying Light 2 45 60 FPS arası alıyorum Lossless Scaling kullanınca 30 25 FPS oluyor yanı artmıyor. NOT başka Bir Çözümü Yokmudur.

Bu sistemi artık bir şekilde elden çıkartıp yeni bir sisteme geçmek zorundasın.

i7-3770 3.40GHz 4 çekirdekli işlemci almayı düşünüyorum mantıklı mı?

Dying Light 2 45 60 FPS arası alıyorum Lossless Scaling kullanınca 30 25 FPS oluyor yanı artmıyor. NOT başka Bir Çözümü Yokmudur.
Hocam işlemci güçsüz o yüzden oluyor bunlar. Yeni bir anakart ve işlemci iş görür. Sonraki süreçte ekran kartı değiştirilebilir.

Ayarları doğru yaptınız mı?
Mantıksız, yeni bir anakart ve yeni bir işlemci şart gibi resmen. Çünkü eski nesil işlemcileri almak artık hata olur.

İşlemci çok düşük olduğu için darboğaz yapıyor.

Zamanında ana amaç olarak 2K monitörlerde kullanırdı 1080 Ti. Zamanında 1080P'de destekleyecek işlemci yoktu fakat günümüzde var. Arkadaşların dediği gibi güzel bir işlemci ve anakarta ihtiyacınız var.

O da yeterli olmaz. Senin ekran kartı dışında tüm parçaları yenilenem lazım. Anakart+İşlemci ve RAM'ler değişmeli. Yoksa eski donanım kullanarak yine darboğaz yaşarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…