GTX 1080 Ti sistemde GPU kullanımı oyunlarda 60 üzerine çıkmıyor

İşlemci Intel Core i7-7700K anakart MSI Z270 Gaming Pro Carbon RAM DDR4 Kingston Fury Beast 3200MHz 16 GB 2 tane sistemi böyle değişdirsem olur mu?

Alternatif olarak NVIDIA ayarlarından sanal çözünürlük oluşturmayı deneyebilirsiniz.

İşlemci Intel Core i7-7700K anakart MSI Z270 Gaming Pro Carbon RAM DDR4 Kingston Fury Beast 3200MHz 16 GB 2 tane sistemi böyle değişdirsem olur mu?

Sorunsuz kullanabilirsiniz bu durumda tabii fiyati uygunsa yoksa daha güncel parçalar tercih edilebilir.

İstersen şunu dene aklıma geldi ama ne kadar çözüm olur bilemem. NVIDIA denetim masasını önce aç. Resimde gösterdiğim yerden DSR çarpanını 2560x1440 ve 2880x1620 seçeneklerini seçip uygula.

Sonra oyun açınca tam ekran modunda açacaksın (pencere modu ya da çerçevesiz (borderless) mod olmayacak). Oyun çözünürlüğünü 2560x1440 ya da 2880x1620 yaparak oynamayı dene.

garip garip şeyler oldu

dedigin yaptım ve oyunda ana menüde gpu kullanımı 100 90 arası oyunda en fazla 88 gördüm
üzerinede Lossless sclaing Açtım Oyun Bal gibi Akıyor Ve Çok garip Bir Şekilde Oyunu Sanki 4K Da Oynuyormuşum gibi Görüntü Sundu.

Olduysa bu şekilde kullan o zaman. Ama sistemi yenilemen daha iyi olur.

Lossless Scaling zaten fg oluşturmada iyi onun dışında FSR3 modları falan var uniscaler onlara bak i5 3470 GTX 1070 kullanırken işime yarıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…