GTX 1080 Ti ve i9 9900K Aşırı Kasma Sorunu

kaankahraman

Decapat
Makaleler
1
Arkadaşlar 1 hafta önce çok iyi donanımlı bir PC topladım. Tüm kurulumlarımı yaptım ve rahatça kullanıyordum fakat şu anda çok ciddi bir yavaşlama söz konusu. Oyun içi performansı çok iyi fakat programları çok yavaş açıyor. Google Chrome'u yaklaşık 1 dakikada açıyor. Bilgisayarım çok hızlı açılıyor fakat PC açıldığında tüm programların açılıp kendine gelmesi yaklaşık 10 dakikayı alıyor.
PC özellikleri:
  • İ9 9900K
  • GTX 1080 Ti
  • 32 GB RAM
  • 1 TB SSD

Son düzenleyen: Moderatör:
Virüs taraması yaparmısın? Herhangi bir oyunda yüksek ayarlarda MSI Afterburner değerleri paylaşabilirmisin?

Bağlantıdaki raporu oluşturun. Raporu Mediafire yükleyip bağlantısını paylaşın.
AIDA64 HTML Raporu Oluşturma Rehberi
Ayriyeten aktif kullanmadığınız yazılımların sistem başlarken otomatik çalıştırmasını kapatın.

Alakasız olacak ama kaç bin TL tuttu şu sistem?

Merhaba isterseniz teamwiever üstünden online destek sağlayabilir sorununuzun %80'i Çözebilirim ?

SATA portlarıyla kaynaklı bir sorun gibi görünüyor. Yıllar önce buna benzer bir sorun yaşamıştım. SSD'yi rastgele SATA portuna takmıştım. Sonra olması gerektiği yere takınca düzelmişti.
Evet buda sorunun cevaplarından biri işletim sistemi HDD veya SSD hangisine kurulu ise SATA 1 portuna takılmalı.

Hocam sorunu çözebildin mi? Aynı sorundan şikayetçiyim
Hocam bendeki sorun, Asus Sonic Stüdyo ve Sonic Radardan kaynaklı. Silince düzeliyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…