GTX 1080 Ti ve Ryzen 7 1800X sistem toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
25
GTX 1080 Ti 11 GB, AMD Ryzen 7 1800X, Samsung 1 TB 960 PRO SSD almak istiyorum fakat var olan en iyi performansı veren kasa, anakart (en çok RAM ve harici harddisk yeri olan), işlemci fanı ve güç kaynağını bilmiyorum. Lütfen en iyi performansı sağlayan bu ekipmanları söyleyin. Tabii para masrafı olmadan düşünün.

Kasa biraz kişisel bir konu. Benim tercihim şu sıralar önünde üç adet RGB fan olan, üç bir yanı temperli camla kaplı olan Corsair’in 580 modeli. Biraz daha öncesinde ise Cooler Master’ın MasterCase serisini çok kullandım ve memnun kaldım. O biraz daha ciddi bir duruşa sahip. Her iki kasa da memnun eder ama. Anakart önerisiyle birlikte işlemci önerisi de yapayım. Öncelikle işlemcinizi 2. nesil Ryzen ile güncelleyin. Sonrasında da buna uygun B450 veya X470 yonga setli bir anakart almanızı öneririm. İşlemci fanı konusunda ise AMD’nin kutudan çıkan çözümleri başarılı. Aşırı overclock yapmayacağınız sürece üçüncü parti bir fana gerek yok. Güç kaynağı konusunda da 600W bu sistem için yeterli olacaktır. Burada önerim her daim 80 Plus sertifikalı bir model almanız. Tercihen de 80 Plus Gold veya üzeri olsun böyle bir sistem için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…