GTX 1080 ve DDR4 sistem - Kasa ve anakart onerisi

Realtione

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar herkese, su anki setup'im da GTX 1080/ I7 4790K / 1333 MHZ 8X2 GB RAM / ASUS MAXIMUS VII RANGER LGA1150 ve kasa olarak da COOLERMASTER USP100 kullanmaktayim.

DDR4 gecmek istedigimden coktan DDR4 32GB 2400 MHz Corsair RAM aldim. Ayni zamanda Corsair h110i GTX sivi sogutma ve Samsung Evo 850 - 500GB SSD almayi da dusunuyorum. Islemci i7 6700k skylake olacak. Karar veremedigim kisim ise anakart ve kasa kismi.

Ana kart olarak MSI M5 ya da Asus Z170A dusunuyorum (butceme bu ikisi uygun genel olarak) fakat hangisi daha iyi bir performans verir bilemedim. Fiyat olarak dusuk bir fark var, performans olarak da ayni gibiler ama eminim birisinin digerine karsi arti yonu vardir.

Kasa konusuna gelirsek toplamda kac Watt gerekecegini tam olarak hesaplayamadim. 750W 80plus almak istesem de butcem yeter mi emin degilim. Kasayi supply ile beraber almayi dusunuyorum. Kac watt'lik bir supply gerekir ve uygun kasa var midir ? (Mumkunse tepesi kapali olmasin, genis olsun ve cam kismi olsun). Eger kasa ile supply'i ayri al derseniz uygun bir kasa ve power supply var midir? Ve 750w 80plus ne kadar gereklidir, nasil bir verim saglar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bütçesi mi kaldı Allahını seversen bence msi m5 poweri de 80 plus 600 veya bütçe varsa 750. kasa olarak da cooler master mastercase 5 çok hoşuma gidiyor ama sen biraz daha araştır cahilin tekiyim sonuçta ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…