GTX 1080 ve i7 7700K'lı Sistem Toplama

A.Kaan Mert

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Ben yakın zamanda şöle bir sistem toplamayı düşünüyorum;

Ama aklıma takılan bir soru var. GTX 1080 kullanarak Full HD bir monitörde DSR teknolojisi ile gerçek 4K performansı yakalamak mümkün müdür? Birde eklemek istiyorum yukarıda topladığım sistem sadece oyun için değil ve sizin görüşlerinizi de merak ettim. Yorum yaparsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem güzel. DSR ile 4K çözünürlüğe çıkarsınız. Belki görüntüde bulanıklaşma falan olabilir.
Sadece oyun amaçlı değil ise ben yinede Ryzen 7 tabanlı bir sistem öneririm.

Ryzen düşündüm ama intel genel olarak oyunlarda 10-15 fps farklılık gösterdiği için intele yöneldim.

İleriye dönük Ryzen al bence.

Neden öyle düşünüyorsunuz ki i7 7700k'nın da ileriye dönük olduğunu düşünüyorum. Tekli çekirdek konusunda intel önde, çoklu çekirdek kullanımında ise Ryzen.

Neden öle düşünsünüz ki i7 7700k'nın da ileriye dönük olduğunu düşünüyorum.Tekli çekirdek konusunda intel önde,çoklu çekirdek kullanında ise ryzen.
Fazla bilgiye sahip değilim kusura bakma. Çoğu kişi ryzen öneriyor. Ben de senin gibi oyun bilgisayarı toplayacağım. İleride ryzen daha etkili olabilir diyorlar.

Oyunda intel önde ama render vb. işlerinde Ryzen tokatlıyor.

Fazla fark olduğunu düşünmüyorum o kadar da. Benchmark videosu varsa yollayabilir misiniz?

Var hocam var. Çok fark var. 1700 7700k'nın neredeyse 2 katı güçlü bir işlemci. Oyunlarda da 5 FPS fark oluyor ki optimizasyon ve DX12 ile kapanıyor.

Var hocam var. Çok fark var. 1700 7700k'nın neredeyse 2 katı güçlü bir işlemci. Oyunlarda da 5 FPS fark oluyor ki optimizasyon ve DX12 ile kapanıyor.

Benchmark gibi bir video varsa atabilir misin lütfen. Eğer gerçekten render de 2 katı performans segiliyorsa 10 FPS'den fedakarlık yapıp ryzen alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…