PSU konusunda zaten şüphelerim vardı onun yerine ne tavsiye edersiniz? hiçbir zaman OC yapmayı düşünmediğimden dolayı ve fiyatı daha uygun olduğu için anakartı B350 tercih ettim. Kasanın sorunu nedir ve ne önerirsiniz.
Güç kaynağı ve kasa dışında attığınız sistemle neredeyse herhangi bir fark yok ancak önerdiğiniz kasa mini tower bir kasa 1080 ti gibi büyük bir ekran kartı için mini tower bir kasa sorun yaşatmaz mı? Ayrıca sisteminizde ekran kartı yok benim söylediğim ekran kartına olmamış dediniz nedeni nedir?
Aldığınız ekran kartı gereksiz masraf. Ekran kartını size bıraktım o yüzden eklemedim. Attığım kasa mini tower değil. Önerdiğim PSU sizin topladığınız sistemdeki PSU' dan daha iyidir.
PSU konusunda zaten şüphelerim vardı onun yerine ne tavsiye edersiniz? hiçbir zaman OC yapmayı düşünmediğimden dolayı ve fiyatı daha uygun olduğu için anakartı B350 tercih ettim. Kasanın sorunu nedir ve ne önerirsiniz.
MidT kasa almak yerine ATX kasa alabilirsiniz. PSU olarak önerim Cooler Master MasterWatt 700W 80+ PSU olacaktır. X370 daha iyi ve uzun ömürlü bir anakarttır.
Aldığınız ekran kartı gereksiz masraf. Ekran kartını size bıraktım o yüzden eklemedim. Attığım kasa mini tower değil. Önerdiğim PSU sizin topladığınız sistemdeki PSU' dan daha iyidir.
PHANTEKS Eclipse P400S Tempered Glass - Mini tower ATX, E-ATX, Micro/Mini/Flex-ATX, Mini-ITX - Power Supply Fan - USB, USB 3.0
Attığınız kasa bu ve mini tower yazıyor. PSU konusunda haklı olabilirsiniz ancak ssd ve ekran kartı harici tüm sistemi sinerjiden toplayıp birleştirmelerini rica edeceğim ve sinerjide EVGA PSU satılmıyor ayrıca ekran kartına gereksiz masraf demişsiniz ancak 1080 ti şuan piyasadaki en iyi ekran kartı ve amazon üzerinden alındığında türkiyedeki normal gtx 1080 fiyatına geliyor neredeyse, sistem için bu kadar bütçe ayırmışken ekran kartını 1080 ti almak istiyorum. Eğer sinerjiden bir PSU önerirseniz sevinirim.
Zaten önerdiğiniz kasanın mid tower değil mini tower olduğundan bahsediyorum. Ayrıca PSU konusunda haklı olduğunuzu söyledim. Konuyu açtığım sırada hangi siteden toplayacağıma tam karar vermemiştim ancak not kısmında tek bir siteden toplayacağımı belirtmiştim ve genel olarak sinerji fiyat konusunda en uygunu ve gidip alma şansım var bu yüzden sinerjiyi tercih ettim.
MidT kasa almak yerine ATX kasa alabilirsiniz. PSU olarak önerim Cooler Master MasterWatt 700W 80+ PSU olacaktır. X370 daha iyi ve uzun ömürlü bir anakarttır.
PSU öneriniz için teşekkürler. Anakart konusunda söylediğiniz doğru olabilir ancak X370 aldığım takdirde bütçemi aşıyor ve OC yapmayacağım için diğer parçalardan kısıp X370 almayı düşünmüyorum. Kasa konusunda sinerjiden bir kasa önerirseniz sevinirim. Kasanın görünümünü beğendiğim için o kasayı tercih etmiştim.