Gtx 11XX beklenir mi?

metehanibis99

Hectopat
Öncelikle merhabalar bölümümde kullanmak aynı zamanda da oyun oynamak için bir bilgisayar topluyorum. (Merak edenleriniz varsa bölümüm yazılım mühendisliği.)Hyper X 3200 Mhz 16 GB RAM, Ryzen 2700x, 970 serisi SSD ve HDD aldım. Ekran kartı olarak MSI Gaming X 1080 düşünüyorum fakat Asus Rog Strix 1080 de olabilir, Asus 600 TL daha pahalı. Aradaki farka değer mi? Anakart hakkında ise bir bilgim yok açıkçası. 1100 serisi beklenir mi fiyatı ne olur bilginiz var mıdır? Görüş ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Beklenir. Şahsen ben R5 2600 alacağım ve idarelik ekran kartı alıp yeni serinin 500$ bandındaki kartını direk alacağım ki muhtemelen o kart da GTX 1170 olacak.
EKLEME:
Şahsen ben yazmışım. Türkçe'yi katlettiğim için özür dilerim.

Paranı dövize çevir. Canın ne zaman istiyorsa al. Yoksa günlük 20 kuruş paran eriyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öncelikle merhabalar bölümümde kullanmak aynı zamanda da oyun oynamak için bir bilgisayar topluyorum. (Merak edenleriniz varsa bölümüm yazılım mühendisliği.)Hyper X 3200 Mhz 16 GB RAM, Ryzen 2700x, 970 serisi SSD ve HDD aldım. Ekran kartı olarak MSI Gaming X 1080 düşünüyorum fakat Asus Rog Strix 1080 de olabilir, Asus 600 TL daha pahalı. Aradaki farka değer mi? Anakart hakkında ise bir bilgim yok açıkçası. 1100 serisi beklenir mi fiyatı ne olur bilginiz var mıdır? Görüş ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bekleyeceksen, mevcut paranı dolar-euro-altın yaparak beklemen gerekiyor. Aksi taktirde çok fena kazık yersin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı