GTX 1630 vs RX 560

RX 6500 XT PCi3.0 GTX 1650 ile neredeyse eşit. PCl4.0 kullanmayacak arkadaş. En azından video kaydedebilsin, bazı oyunlarda PCl'dan dolayı darboğaz yemesin. Lolde 60-70 FPS oynayan insanlar gördüm bu kartın PCl3.0 hali ile.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
1650 süper ile neredeyse eşit. En azından çoğu oyunda.

Biraz koyup RX 6500XT almak daha mantıklı hocam.
Anakart olarak H410M H V3 kullanıyorum sorun çıkarmaz değil mi? Birde F/P güç kaynağı olarak ne tavsiye edebilirsiniz bu siteden? Veya bu siteden değilde bir marka söylerseniz daha iyi olabilir.

Anakart olarak H410M-H V3 kullanıyorum sorun çıkarmaz değil mi? Bir de F/P güç kaynağı olarak ne tavsiye edebilirsiniz bu siteden? Veya bu siteden değil de bir marka söylerseniz daha iyi olabilir.
PCI ex 3.0 olduğundan kartın gücünü tam alamayacaksınız FPS daha az olacak fakat bir sıkıntı çıkarmaz bu sitede yok sanırım fakat Aero cool 500W VX Plus veya 600W modeline bakabilirsiniz.

Anakart olarak H410M H V3 kullanıyorum sorun çıkarmaz değil mi? Birde F/P güç kaynağı olarak ne tavsiye edebilirsiniz bu siteden? Veya bu siteden değilde bir marka söylerseniz daha iyi olabilir.
Bu iş görür gibi.

PCI ex 3.0 olduğundan kartın gücünü tam alamayacaksınız FPS daha az olacak fakat bir sıkıntı çıkarmaz bu sitede yok sanırım fakat Aero cool 500W VX Plus veya 600W modeline bakabilirsiniz.
Kıbrısta o tür iyi güç kaynakları zor bulunuyor bu yüzden FSP 60AHBC 600W almayı düşünüyorum. Yorumları iyi gibi geldi. Sizce alınır mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı