GTX 1650 %100 GPU sorunu ve FPS düşüşü

W Update ile güncelledim zaten ekran kartı güncel sürücüde fakat sorun yine geçmedi sanırım biraz bakım yapmak gerekiyor hocam.

Hocam konuyla alakasız ama mining olabilir mi bende de bu aralar ani ekran kartı ısınmaları başladı miningden şüpheleniyorum boştayken 80 altına düşmüyor driverlar vesaire güncel.

Hocam Kaspersky'dan tarama yaptım ama sonuç çıkmadı adamakıllı bir şeyde indirmedim zaten sizde belki ondan olabilir.

Hocam bende Kaspersky kullanıyorum ama bende öyle bir şeye denk gelmedim büyük ihtimal aynı sorunu yaşıyoruz.

Vallahi hayattan bezdiriyor hocam en basit oyunlarda bile takılmalar başladı.

Bende de hocam ya zaten benim direk ekran kartıda kötü ama 1650 sağlam bir ekran kartı arkadaşta var güncel oyunları orta grafiklerde olsun oynatıyor.

Driverini kurdunuz mu? 92 derece çok fazla. GPU'da sorun var. Termal ped ve macun değişmeli sanırsam.

Hocam hem ekran kartının hem işlemcinin termal macununu değiştirdim ama sorun hala pek çözülmüş gibi değil herhangi bir oyunda 88 90 derecelerde oynuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…