Babama konuştum, bugün artık GTX 1650 laptopum 4 yaşında. En erken 2027 de alabilirsin diyor da ömrü yeter mi bilmiyorum. AAA (Forza Horizon 5 galiba örnek olarak) medium da falan oynarım ya da düşük ayarlarda. İşlemcim i7 10750H. Dayanır mı?
benimki i7 ama amd değilki nasıl olacak FSR 3FSR 3 modları var güncel oyunlar için genelde fg desteği ile dayanır 1080p Low için güncelde 2 sene daha ömrü var en az.
Benimki i7 ama AMD değilki nasıl olacak FSR 3
Dayanırdan kastınız çalışır mı falansa evet, çalışır. Ama o günkü oyunları orta yüksek ayarlarda oynamayı düşünüyorsanız tatmin edici bir performansı olmayacaktır.Babama konuştum, bugün artık GTX 1650 laptopum 4 yaşında. En erken 2027 de alabilirsin diyor da ömrü yeter mi bilmiyorum. AAA (Forza Horizon 5 galiba örnek olarak) medium da falan oynarım ya da düşük ayarlarda. İşlemcim i7 10750H. Dayanır mı?
Oyunlarda fsr 3 seçeneği oluyor mu mesela dlss gibi mi dediğinizi7 işlemci ile FSR alakasını çözmeye çalışıyorum ya da AMD ile alakasını.
FSR 3 belli ekran kartlarına getirilmiş yazılımsal bir özellik NVIDIA veya AMD ekran kartlarındada çalışıyor sıkıntı olmaz GTX 1650'de FSR 3 destekliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.