GTX 1650 400 TL PSU Önerisi

RX570 benim eski kartım çoğu oyunu 1080P High-Ultra oynadım. Zaten GTX1650'den kat kat daha güçlü, kıyaslama videolarına bakabilirsin.
Referans olması açısından,

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

RX570 benim eski kartım çoğu oyunu 1080P High-Ultra oynadım. Zaten GTX1650'den kat kat daha güçlü, kıyaslama videolarına bakabilirsin.
Referans olması açısından,

Sapphire Nitro Rx 570 ikinci elini önerir misin hocam?
Eğer bütçeni aşabilirsen Inno3D GTX 1650 SUPER Twin x2 OC 128 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe öneririm.
Tek başına 1650 hiçbir şeydir. Parana ekleme yapıp 1650S almanı öneririm.
Genelde online oyunlar yada mmropg tarzı oyunlar oynuyorum hocam. Her oyunu oynamıyorum.

Sapphire Nitro RX 570 ikinci elini önerir misin hocam?

Genelde Online oyunlar ya da mmropg tarzı oyunlar oynuyorum hocam. Her oyunu oynamıyorum.

Öneririm Sapphire Nitro serisi RX570'in en iyi soğutulduğu serilerden biri. Ben MSI Armor kullanıyordum kasa 8 fanlı olduğu için ısınmıyordu ama eminim ki 3-4 fanlı kasada felaket ısınır. Sapphire Nitro RX570 gönül rahatlığıyla alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı