GTX 1650 471.11 sürücüsü güncel mi?

Makala

Hectopat
Daha fazla  
Fotoğraflarda aygıt yöneticisinde sürücü yok ama GeForce expirenceda var merak ettiğim ekran kartım güncel mi? Sürücüyü manuel olarak indirmeye çalıştığımda grafik kartınız uyuşmuyor dedi ve NVIDIA denetim masasında sadece 3D ayarlar var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (6).png
    Ekran Görüntüsü (6).png
    221 KB · Görüntüleme: 58
  • Ekran Görüntüsü (7).png
    Ekran Görüntüsü (7).png
    326,9 KB · Görüntüleme: 65
Ekran kartı sürücüsünü kaldırıp baştan temiz kurulum yapın. Sorununuz düzelecektir ama bu şekilde herhangi bir sorun olmaz. Oyunlarda tam performans alırsınız.

Fotoğraflarda aygıt yöneticisinde sürücü yok ama GeForce expirenceda var merak ettiğim ekran kartım güncel mi? Sürücüyü manuel olarak indirmeye çalıştığımda grafik kartınız uyuşmuyor dedi ve NVIDIA denetim masasında sadece 3D ayarlar var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Hocam anlamadım da sanırım driver güncel mi değil mi diye soruyorsunuz. Onu soruyorsanız sürücüler gayet güncel.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı