GTX 1650 AC Odyssey performansı

Jmeyz

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, indirimlerden Odyssey almayı düşünülüyorum ama aklıma bir soru takıldı. GTX 1650 i5 9300 16 GB RAM ile oyunu akıcı oynayabilir miyim sizce?

cayır cayır oynarsın aga. i7 7700HQ, GTX 1060 ve 16 GB Ram ile ortada 50-60 fps arası alıyorum.

Arkadaşlar merhaba indirimlerden Odyssey almayı düşünülüyorum ama aklıma bir soru takıldı. GTX 1650, i5 9300 ve 16 GB RAM ile oyunu akıcı oynayabilir miyim sizce?
Rahat oynarsın dostum. Ben medium ayarlarda 60 alacağını düşünüyorum

Herkes rahat bir şekilde oynarsın diyor evet oynayabilme ihtimalin var fakat oyunun sorunlu olduğunu herkes biliyor o yüzden her şey sistem değil biraz da şans lazım.

Herkes rahat bir şekilde oynarsın diyor evet oynayabilme ihtimalin var fakat oyunun sorunlu olduğunu herkes biliyor o yüzden her şey sistem değil biraz da şans lazım.
orijinal oyunsa update ile baya bi düzelttiler o sorunları

Arkadaşlar merhaba, indirimlerden Odyssey almayı düşünülüyorum ama aklıma bir soru takıldı. GTX 1650 i5 9300 16 GB RAM ile oyunu akıcı oynayabilir miyim sizce?
Yüksek ayarlarda sıkıntısız oynadım ve ana hikayesini bitirdim. Sistemim seninki ile nerdeyse aynı.

Senin için oyundan birkaç yerden ScreenShot aldım.
Şehir dışından bir SS:

Şehir içinden bir SS:
Ayarlarım:

Sistemimiz aynı neredeyse ben de bu ayarlarla oynacağım çok teşekkürler

Türkçe yamayı nasıl kuracağım acaba?

Son düzenleme:
Hemen indirim koduyla aldım iniyor şu an sistem gereksinimlerine bakmadım sordum oynama süresi kaç dk 20 TL'ye deger mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…