slayerdutch Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 8 Çözümler 7 3 Mart 2021 #1 Ben AC: Valhalla'nın kaldıracağını düşünüyorum. Ama ne kadar? Kaç FPS alırım?
KS KS slayerdutch Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 8 Çözümler 7 3 Mart 2021 #11 WaIter White dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu demek oluyor ki, bir daha PC'ye AC Valhalla almayacağım. Artı 0 Eksi
WaIter White dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu demek oluyor ki, bir daha PC'ye AC Valhalla almayacağım.
W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 3 Mart 2021 #12 slayerdutch dedi: Bu demek oluyor ki, bir daha PC'ye AC Valhalla almayacağım. Genişletmek için tıkla... Laptop ve 8 GB RAM olduğu için bu FPS'ler normal gibi. Sizin için yeterli değilse oyunu iade edebilirsiniz. Artı 0 Eksi
slayerdutch dedi: Bu demek oluyor ki, bir daha PC'ye AC Valhalla almayacağım. Genişletmek için tıkla... Laptop ve 8 GB RAM olduğu için bu FPS'ler normal gibi. Sizin için yeterli değilse oyunu iade edebilirsiniz.
KS KS slayerdutch Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 8 Çözümler 7 3 Mart 2021 #13 WaIter White dedi: Laptop ve 8 GB RAM olduğu için bu FPS'ler normal gibi. Sizin için yeterli değilse oyunu iade edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Pekala. Ama yine de oyunu almayı düşünüyorum. Artı 0 Eksi
WaIter White dedi: Laptop ve 8 GB RAM olduğu için bu FPS'ler normal gibi. Sizin için yeterli değilse oyunu iade edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Pekala. Ama yine de oyunu almayı düşünüyorum.