GTX 1650 Afterburner ayarları nasıl?

Ekran kartından ekran kartına değişir ki aynı marka model olan kartlarda bile farklılık olabilir. Bir anda bu kadar yüksek artırma yapmayın bir oyun açın gerçekten zorlayacak az az arıtırp deneyin oyundan atma, ekranda karelenme veya çizgilenme yapmadığı sürece hafif hafif artırmaya devam ederek deneyin illa yapacağım derseniz.

Sıkıntı olcağını sanmıyorum kombustor testi yaptım ama yine de soram dedim.
kullanan varsa yazabilir :d
Ekran kartından ekran kartına değişir ki aynı marka model olan kartlarda bile farklılık olabilir. Bir anda bu kadar yüksek artırma yapmayın bir oyun açın gerçekten zorlayacak az az arıtırp deneyin oyundan atma, ekranda karelenme veya çizgilenme yapmadığı sürece hafif hafif artırmaya devam ederek deneyin illa yapacağım derseniz.

Yaptım onu 170 MHz'den sonra açmıyordu oyun 130'a aldım MHz çok zorlamadım bir sıkıntı çıkmadı bu ayarda voltage dan emin değilim.
Kazım mı yapacaksın neden oynuyorsun 😅

Hz in tamamını kullanmak maksat Valorant'ta 120'nin altına arada düşüyordu.

kullanan varsa yazabilir :d

Yaptım onu 170 MHz'den sonra açmıyordu oyun 130'a aldım MHz çok zorlamadım bir sıkıntı çıkmadı bu ayarda voltage dan emin değilim.

Voltaj yükseltmenizi önermem açıkçası. onu 0'da bırakıp diğer ayarları varsayılan voltajda olabilecek en iyi değere göre ayarlamanız faydanıza olacaktır. Aksi halde kısa vade de sorun yaratmasa da uzun vade de geçen fazla voltaj ekran kartının üstündeki parçaları daha hızlı yıpratacaktır.

Kullanan varsa yazabilir :d

Yaptım onu 170 MHz'den sonra açmıyordu oyun 130'a aldım MHz çok zorlamadım bir sıkıntı çıkmadı bu ayarda voltagedan emin değilim.

NVIDIA Denetim Masası'ndan maksimum performansa ayarla ekran kartını.

1631007111019.png

Bir video bıraksan ya da tarif etsen guzel olr.
güç yönetim modu böyle olsun

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı