Huseyinatik Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 689 Çözümler 1 28 Ocak 2022 #11 Arkadaşlar her şeyi anlatmış zaten. Hayırlı olsun hocam eminim heyecanlısınızdır. Güle güle kullanın.
Arkadaşlar her şeyi anlatmış zaten. Hayırlı olsun hocam eminim heyecanlısınızdır. Güle güle kullanın.
LastikUsman Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 664 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #12 Just a Minute dedi: Kutusunu açmadan önünde bir 10 dakika oturup "Vay be, bu dönemde ekran kartı aldım. Ne zengin herifim ya." diye mutlu olmalı, ardından kutuyu açıp aynı şeyi tekrar yapmalı. Genişletmek için tıkla... PC'yi yazın sonunda aldım hâlâ kutusunu masamda tutuyorum
Just a Minute dedi: Kutusunu açmadan önünde bir 10 dakika oturup "Vay be, bu dönemde ekran kartı aldım. Ne zengin herifim ya." diye mutlu olmalı, ardından kutuyu açıp aynı şeyi tekrar yapmalı. Genişletmek için tıkla... PC'yi yazın sonunda aldım hâlâ kutusunu masamda tutuyorum
2 231981 Kilopat Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 4.814 Makaleler 1 Çözümler 10 28 Ocak 2022 #13 Sürücü kurup kullanacaksın yani ne yapacaksın ki başka kasadan söküp yanına alıp yatacak halin yok ya. Ne değişik konular açıyorsunuz ya.
Sürücü kurup kullanacaksın yani ne yapacaksın ki başka kasadan söküp yanına alıp yatacak halin yok ya. Ne değişik konular açıyorsunuz ya.
Pcustas Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 734 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #14 Can Akbaş1 dedi: Merhaba. Yeni ekran kartı alacağım, GTX 1650 alacağım. Eski ekran kartımı sökeceğim. Ne yapmam lazım? Ne yazılımı yüklemem lazım? Yazılımın linkini de atar mısınız? Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... çöpe at Hayırlısı ile kullanmanı nasip etsin amin
Can Akbaş1 dedi: Merhaba. Yeni ekran kartı alacağım, GTX 1650 alacağım. Eski ekran kartımı sökeceğim. Ne yapmam lazım? Ne yazılımı yüklemem lazım? Yazılımın linkini de atar mısınız? Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... çöpe at Hayırlısı ile kullanmanı nasip etsin amin
Acı Rakı Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 730 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #15 Can Akbaş1 dedi: Merhaba. Yeni ekran kartı alacağım, GTX 1650 alacağım. Eski ekran kartımı sökeceğim. Ne yapmam lazım? Ne yazılımı yüklemem lazım? Yazılımın linkini de atar mısınız? Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Sürücülerini yükleyin
Can Akbaş1 dedi: Merhaba. Yeni ekran kartı alacağım, GTX 1650 alacağım. Eski ekran kartımı sökeceğim. Ne yapmam lazım? Ne yazılımı yüklemem lazım? Yazılımın linkini de atar mısınız? Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Sürücülerini yükleyin
Can Akbaş1 Centipat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #16 Huseyinatik dedi: Arkadaşlar her şeyi anlatmış zaten. Hayırlı olsun hocam eminim heyecanlısınızdır. Güle güle kullanın. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım geldi. Taktım, açtım, sürücüleri yükledim. Şu an sıkıntısı yok. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2022
Huseyinatik dedi: Arkadaşlar her şeyi anlatmış zaten. Hayırlı olsun hocam eminim heyecanlısınızdır. Güle güle kullanın. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım geldi. Taktım, açtım, sürücüleri yükledim. Şu an sıkıntısı yok.