GTX 1650 Asus Strix OC modeli için kaç watt PSU lazım?

Yeterli olur ama bu tarz sorularda işlemciyi de belirtirseniz daha iyi olur. Ekran kartını almadıysanız daha ucuza daha iyi performans veren RX 570 de alınabilir.

İleriye dönük bileşen almıyorum 2 yıl idare etsin sonra yine alırım kafasındayım. RX 570 eski kart olduğu için almadım bildiğim kadarıyla GTX 1650, 2019 Mayıs ayında çıkmıştı. Performans olarak çok kötü bir kart değil testlere baktım ve açıkcası beni tatmin etti birde Asus Rog Strix modellerini seviyorum 55 veya 60 dereceye kadar kart çalışmaması da benim için çok iyi bir özellik. Mesela oyun oynamadığım zaman film/dizi izlerken boş yere dönüp boş yere elektrik fazla harcamıcak güç olarak da RX 570'e az tüketiyor. 1350'e buldum 1650Ti felan bekliyordum da yok dayanamadım sipariş verdim şimdi.

Yakın arkadaşım da GTX 1050Ti var hala kullanıyor ilk çıktığından beri sorunsuz onda da Strix modeli var. GTX 1050Ti sanırım 2016 yılında çıkmıştı 3 yıl oldu hala oyunları low-orta-high arasında oynatıyor.

Daha fazla güç tüketmesi dışında saydığınız tüm özellikler RX 570 modelinde de var. o fiyata RX 590 bile alabilirdiniz ama kartı aldığınız için bize de hayırlı oldun demek düşer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…