Boran.15 Centipat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #1 Merhaba ekran kartımın BIOS'unu güncellemek istiyorum. Ama hiçbir yerde BIOS'unu bulamadım. Nereden güncelleyebilirim?
Merhaba ekran kartımın BIOS'unu güncellemek istiyorum. Ama hiçbir yerde BIOS'unu bulamadım. Nereden güncelleyebilirim?
PALOT ELAMDAR Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 3.920 Makaleler 1 Çözümler 15 12 Temmuz 2023 #2 Boran.15 dedi: Merhaba ekran kartımın BIOS'unu güncellemek istiyorum. Ama hiçbir yerde BIOS'unu bulamadım. Nereden güncelleyebilirim? Eki Görüntüle 1858283 Genişletmek için tıkla... Hocam güncelleme yaptığımız anakart BIOS'u ekran kartı driveri güncellenir. Artı 0 Eksi
Boran.15 dedi: Merhaba ekran kartımın BIOS'unu güncellemek istiyorum. Ama hiçbir yerde BIOS'unu bulamadım. Nereden güncelleyebilirim? Eki Görüntüle 1858283 Genişletmek için tıkla... Hocam güncelleme yaptığımız anakart BIOS'u ekran kartı driveri güncellenir.
Marix Petapat 1000'e Doğru Sıvı Nitrojen Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.329 Çözümler 951 12 Temmuz 2023 #3 Ne amaçla VBIOS gncellemek istiyorsunuz, kartta bir sorun mu var? Ekran kartı BIOS'ları anakart gibi güncellenmez. Artı 0 Eksi
Ne amaçla VBIOS gncellemek istiyorsunuz, kartta bir sorun mu var? Ekran kartı BIOS'ları anakart gibi güncellenmez.