GTX 1650 boşta 48-52 derece normal midir?

kathi

Yoctopat
Daha fazla  
GTX 1650 kullanıyorum. Boştayken 48-52 derece arası gidip geliyor. Warframe, LoL, Valorant oynarken 62 dereceyi geçtiğini görmedim. Boştayken bu sıcaklık kartın ömründen yer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır yemez. Yükteki sıcaklık değerleri de gayet iyi.

Benim 1650 boşta 30 derecelerde çalışıyordu sıcaklardan ötürü 35'e falan çıktı. Sıcaklardan ötürüdür belki de.

GTX 1650 kullanıyorum. Boştayken 48-52 derece arası gidip geliyor. Warframe, LoL, Valorant oynarken 62 dereceyi geçtiğini görmedim. Boştayken bu sıcaklık kartın ömründen yer mi?
antalyada yaşıyorum bunaltıcı sıcaktan benimde boşta 50 dereceyi gördü, gönül rahatlıgı ile kullanın bişey olmaz.

Normal ama benim kart boşta 30-35 derece ekran kartınızın modeli nedir ve kasanız nedir?

Benim 1650 boşta 30 derecelerde çalışıyordu sıcaklardan ötürü 35'e falan çıktı. Sıcaklardan ötürüdür belki de.
Boştayken ekran kartı fanlarınız çalışıyor muydu? Şimdilik sıcaklıklar 41-43 derece fanlar çalışmıyor yükte ise 60 derece
Normal ama benim kart boşta 30-35 derece ekran kartınızın modeli nedir ve kasanız nedir?
kasa modelini tam olarak söyleyemiyorum Inno3d kullanıyorum hava 23 derece ekran kartı 41-43 derece aralarında sizce normal mi?

Evet gayet güzel değerler. Endişe etmenize gerek yok.

%35 hızla çalışıyor boştayken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…