GTX 1650 CS:GO ve Warzone FPS düşüklüğü

Fatih.T

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Laptop kullanıyorum, özellikleri:
  • Ryzen 7 3750H
  • GTX 1650
  • 16 GB RAM
CS:GO açılırken çok kasarak açılıyor ve oyundayken çok drop giriyor. CPU kullanımı %34 derecesi de 65. GPU ise %32 kullanıyor, derecesi 65. FPS ise ana menüde 120'yi geçmiyor. Çoğunlukla herkesin ana menüde FPS'i 300-600, oyunda ise FPS'im 80-100 arası. Bu sistemle böyle FPS almam normal mi? Sadece CS:GO'da drop giriyor.
Sürücüler, BIOS vs. güncel; güç seçeneklerinde en düşük işlemci durumu %50, en yüksek işlemci durumu %85. %'leri arttırdıgım zaman daha çok drop giriyor.
Ve Call of Duty Warzone da oynuyorum, sistemimin aynısını YouTube'a yazıp Warzone FPS baktıgımda adamlar 70-80 arası alıyor, ben ise 30-40 arası.
Size zahmet yardım edebilir misiniz?

Eski masaüstümde CS:GO'da 80 FPS alıyordum. Onun özellikleri:
  • i7 3770
  • 8 GB RAM
  • HD Graphics 4000 ekran kartı

Ryzen sistemle 80 FPS almam tuhaf.

İşlemcin güçsüz. i5 9300H bile daha güçlü. Ekranin 120Hz olduğu için oyun 120'ye sabitliyordur. Ayarlardan V-Sync kapat menüdeki FPS artar. Ayrıca maç içinde aldığın FPS'ler normal. Bir de her Ryzen iyi olmaz.

Anladım kardeşim teşekkür ederim ama birde dediğim gibi warzone oynuyorum 30-40 fps alıyorum adam benim aynı sistemle 70-80 alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…