GTX 1650 Cyberpunk'ta kaç FPS verir?

İşletim sistemi
Windows 10
Sadece AMD kartlarda değil miydi FSR?
RSR sadece AMD kartlara özel bir teknoloji. FSR hem NVIDIA hem AMD hem de Intel kartları destekleyen bir teknoloji.

Ben 2-3 ay önce bitirdim, düşük-orta ayarlarda 40-50 FPS oynadım hocam.

Hayir ve NIS özelliği var zaten.

High ayarlarda ortlama 30-40 FPS medium ayarlarda 50-60 FPS.
Aynı zamanda aklınızda soru işareti kalmaması adına sistem gereksinimlerini bırakıyorum
ÖNERİLEN:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10
İşlemci: Intel Core i7-4790 or AMD Ryzen 3 3200G
Bellek: 12 GB RAM
Ekran Kartı: GTX 1060 6GB / GTX 1660 Super or Radeon RX 590
DirectX: Sürüm 12
Depolama: 70 GB kullanılabilir alan
İlave Notlar: SSD recommended

Ben 2-3 ay önce bitirdim, düşük-orta ayarlarda 40-50 FPS oynadım hocam.
Hocam ben Cyberpunk oynadığımda tek kanal 8 GB RAM'im vardı sonradan çift kanal 16 yaptım ki üstüne bir de benim sistemim AMD işlemcili yani 8GB RAM'le bile çoğu yerde 30 üstü almıştım. Arkadaş daha bile iyi alacaktır diye düşünüyorum.

GTX 1060 ile 1660 Super arasındaki FPS farkı hiç göz ardı edilemez bence. Adamlar nasıl önerilene bu iki kartı yazmış aklım almıyor.

Ben 10105F 2x8 ile bu değerleri almıştım hocam arkadaşta 50-60 FPS alır gibi.

Gtx 1650'de fsr açabiliyorsa bravo zaten.

Hayır Intel HD dahili grafikte bile açıyorsun. AMD bu yazılımı herkes için yaptı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GTX 1060 ile 1660 Super arasındaki FPS farkı hiç göz ardı edilemez bence. Adamlar nasıl önerilene bu iki kartı yazmış aklım almıyor.

İşlemciye 3200G yazmaları daha komik. Oyun 6 sanal çekirdeği kafadan kullanıyor 4/4 işlemci ile %100'de takılırlar artık.

Ben 10105F 2x8 ile bu değerleri almıştım hocam arkadaşta 50-60 FPS alır gibi.
Vallaha hocam arkadaşın işlemcisi 3550H işlemci. Bildiğim kadarıyla H takısı olan işlemciler Laptoplar için oluyor. Eğer 1650 laptop ve masaüstü versiyonunda FPS farkı fazlaysa belki daha az alabilir. Eğer H takılı işlemci olayını yanlış biliyorsam aydınlatın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…