GTX 1650 düşük FPS

Anakartın kac destekledigine nasıl bakabilirim ve onu nasıl yapacağım.

@real gamer onur 3200Mhz'e kadar desteklemesi lazım. Onu da BIOS'tan yapıyorsun. Markası nedir Gigabyte mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat bununla ilgili video çekmişti hatırladığım kadarıyla YouTube'dan bakabilirsin nasıl yükselticegin ile ilgili bu arada memnun musun bilgisayarından GTA falan oynadiysan performansi nasıl.

Yenı PC aldım. Ryzen 5 1600, GTX 1650 Ghost 4 GB ama aldığım FPS 100-120-130-90. Neden bu?

Sistemlerimiz aynı tek fark benim kartım PNY GTX 1650 ve sizin Valorant da orta ayarlarda aldığınız FPS'i ben yüksek de alıyorum sorun kartdan olabilir ( Oyuna bayağıdır girmiyorum güncelleme falan gelmişse FPS düşüşü olabilir )

Son düzenleme:
Bende i310100F ve GTX 1650 ile düşükte sabit 150 -160 FPS yüksekte 120 ortada ise 140 civarında alıyorum normal değerler. Çok güçlü bir kart değil ama günümüzde neredeyse her oyunu 60 FPS oynatabilecek bir kart.

@495477 o işlemci GTX 1650'ü Valorant yüksek ayarlarda dahi %99 besleyecek güçte değil. 5600X 350-400 FPS çıkarıyor o karttan yüksek ayarlarda. Ekran kartında nasıl bir sorun olabilir açıkla öğrenelim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gainward ghost GTX 1650 ile ilgili daha önce forumlarda düşük FPS verebilir ya da düşük FPS veriyor tarzı yazılar görmüştüm o yüzden sorun karttan olabilir yazdım herhangi kesin bir şey belirtmedim sorun karttan olsa bile sorunun tam olarak ne olduğunu söyleyemem

Kart ancak tam performansında (%98/99) çalıştığında bir sorunu olup olmadığı anlaşılır. Bunun için de AAA oyunlar veya Furmark testleri önemlidir, Valorant'ta 1600 gibi bir işlemciyle %80 üzerine çıkacağını pek sanmıyorum bu kullanımın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…