Vaspenn Femtopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2021 #11 comspec dedi: Kombustor diyor. Arkadaşın kaç FPS alıyor aynı testte? Genişletmek için tıkla... eskiden arkadaşım 200 fps alıyordu bende format atmadan önce 240 fps civarlarındaydım.
comspec dedi: Kombustor diyor. Arkadaşın kaç FPS alıyor aynı testte? Genişletmek için tıkla... eskiden arkadaşım 200 fps alıyordu bende format atmadan önce 240 fps civarlarındaydım.
comspec Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 544 Çözümler 1 Yer LTBA Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2021 #12 Vaspenn dedi: eskiden arkadaşım 200 fps alıyordu bende format atmadan önce 240 fps civarlarındaydım. Genişletmek için tıkla... Anladım. Sürücülerde veya işletim sisteminde bir sıkıntı olmuştu belki de.
Vaspenn dedi: eskiden arkadaşım 200 fps alıyordu bende format atmadan önce 240 fps civarlarındaydım. Genişletmek için tıkla... Anladım. Sürücülerde veya işletim sisteminde bir sıkıntı olmuştu belki de.
Vaspenn Femtopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2021 #13 comspec dedi: Anladım. Sürücülerde veya işletim sisteminde bir sıkıntı olmuştu belki de. Genişletmek için tıkla... olabilir.
comspec dedi: Anladım. Sürücülerde veya işletim sisteminde bir sıkıntı olmuştu belki de. Genişletmek için tıkla... olabilir.