Krmdmrz Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4.717 Çözümler 16 26 Şubat 2021 #11 yesososo dedi: Attığın linklerden birisi sinerji, tek satmıyor. Diğeri de boş 1650. şaka mısınız hocam? Genişletmek için tıkla... Tek link atmıştım ve evet sonradan sistem içinde olduğunu gördüm ve yukarı yazdım yanlış olduğunu sinirlenme kral.
yesososo dedi: Attığın linklerden birisi sinerji, tek satmıyor. Diğeri de boş 1650. şaka mısınız hocam? Genişletmek için tıkla... Tek link atmıştım ve evet sonradan sistem içinde olduğunu gördüm ve yukarı yazdım yanlış olduğunu sinirlenme kral.
LordHasan Hectopat Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 198 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #12 Krmdmrz dedi: Tek link atmıştım ve evet sonradan sistem içinde olduğunu gördüm ve yukarı yazdım yanlış olduğunu sinirlenme kral. Genişletmek için tıkla... İnsanlık hali olabilir.
Krmdmrz dedi: Tek link atmıştım ve evet sonradan sistem içinde olduğunu gördüm ve yukarı yazdım yanlış olduğunu sinirlenme kral. Genişletmek için tıkla... İnsanlık hali olabilir.