A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #1 NVIDIA ekran kartlarına da desteği var bildiğim kadarıyla. 1650 ekran kartı ile FSR 2.0 kullanabilir miyim bu oyunda?
NVIDIA ekran kartlarına da desteği var bildiğim kadarıyla. 1650 ekran kartı ile FSR 2.0 kullanabilir miyim bu oyunda?
4 452252 Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 3.962 Çözümler 11 10 Ağustos 2022 #2 Evet kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
E e.ş.19 Centipat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #3 @AirLife merak ettiğimden soruyorum FSR AMD teknolojisi değil miydi NVIDIA kart ile nasıl kullanılıyor? Artı 0 Eksi
@AirLife merak ettiğimden soruyorum FSR AMD teknolojisi değil miydi NVIDIA kart ile nasıl kullanılıyor?
kerem325 Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 1.299 Çözümler 7 10 Ağustos 2022 #4 e.ş.19 dedi: @AirLife merak ettiğimden soruyorum FSR AMD teknolojisi değil miydi NVIDIA kart ile nasıl kullanılıyor? Genişletmek için tıkla... Sebebini bilmiyorum ama AMD FSR teknolojisini NVIDIA 1000 serisi ve üstü kartlar için kullandırtıyor. Artı 0 Eksi
e.ş.19 dedi: @AirLife merak ettiğimden soruyorum FSR AMD teknolojisi değil miydi NVIDIA kart ile nasıl kullanılıyor? Genişletmek için tıkla... Sebebini bilmiyorum ama AMD FSR teknolojisini NVIDIA 1000 serisi ve üstü kartlar için kullandırtıyor.
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.846 Makaleler 1 Çözümler 44 10 Ağustos 2022 #5 e.ş.19 dedi: @AirLife merak ettiğimden soruyorum FSR AMD teknolojisi değil miydi NVIDIA kart ile nasıl kullanılıyor? Genişletmek için tıkla... DLSS gibi donanımsal olmadığı için kullanılabiliyor. Zaten AMD buna izin veriyor. Eski nvidia kartlı laptopumda bile kullanabiliyorum. Artı 0 Eksi
e.ş.19 dedi: @AirLife merak ettiğimden soruyorum FSR AMD teknolojisi değil miydi NVIDIA kart ile nasıl kullanılıyor? Genişletmek için tıkla... DLSS gibi donanımsal olmadığı için kullanılabiliyor. Zaten AMD buna izin veriyor. Eski nvidia kartlı laptopumda bile kullanabiliyorum.
Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.181 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #6 alp15eren dedi: DLSS gibi donanımsal olmadığı için kullanılabiliyor. Zaten AMD buna izin veriyor. Eski nvidia kartlı laptopumda bile kullanabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Oynadığım oyunlarda bir türlü FSR'a denk gelmedim. Artı 0 Eksi
alp15eren dedi: DLSS gibi donanımsal olmadığı için kullanılabiliyor. Zaten AMD buna izin veriyor. Eski nvidia kartlı laptopumda bile kullanabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Oynadığım oyunlarda bir türlü FSR'a denk gelmedim.
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.846 Makaleler 1 Çözümler 44 10 Ağustos 2022 #7 Vio dedi: Oynadığım oyunlarda bir türlü FSR'a denk gelmedim. Genişletmek için tıkla... İlginç. Ekran kartınız ney? Ben FSR destekli oyunları yüklediğim zaman açabiliyordum. Artı 0 Eksi
Vio dedi: Oynadığım oyunlarda bir türlü FSR'a denk gelmedim. Genişletmek için tıkla... İlginç. Ekran kartınız ney? Ben FSR destekli oyunları yüklediğim zaman açabiliyordum.
Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.181 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #8 alp15eren dedi: İlginç. Ekran kartınız ney? Ben FSR destekli oyunları yüklediğim zaman açabiliyordum. Genişletmek için tıkla... Vega 3 normalde var desteği ama oyunlarda denk gelmedim hiç. Artı 0 Eksi
alp15eren dedi: İlginç. Ekran kartınız ney? Ben FSR destekli oyunları yüklediğim zaman açabiliyordum. Genişletmek için tıkla... Vega 3 normalde var desteği ama oyunlarda denk gelmedim hiç.