GTX 1650 ekran kartı kullanımı düşük

Dark_Saga

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba. Laptop sistemim GTX 1650 8 GB RAM Intel i5 11400H sorun onceden FC 24 de düşük ayarlarda 90 FPS aliyordum gecen gun oyuna girdim FPS düşüktü ve drop yiyordu ekran karti ve işlemci kullanimina baktim %50 %60 civarlariyda ve FPS drobunun bu yuzden olduğunu düşünüyorum. Onceden %90'ni geciyordu GPU kullanimi bu durumu nasıl düzeltebilirim? Denetim Masası ayarlarinin hepsini yaptım performansa göre nasıl duzeltebilirim? Diğer oyunlarda FPS degerlerim normal.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de aynı ekran kartına sahibim, aşırı bilgili değilim tecrübe aktarımı yapacağım. Öncelikle ram baya düşük kalmış bende de 8 vardı yükselttikten sonra droplar rahatladı. Bir diğer sorun da ısınma. Arkadaşın dediği gibi siz yine de bir program ile oyun içinde kontrol edin. Ben bakımı yaklaşık 9 10 ay önce yapmıştım şimdi sıcaklıklar 90 üstü görüyor ve drop yiyorum. Termal macun yenileyeceğim. Böyle bir durum olabilir.

Bakımı yapılsa bile gene bir bak. Bazen kalitesiz termal macun sürüyorlar.
75 derece 78 e falan cikiyor

Evet RAM yükseltmeyi dusunuyorum bende sadece hani neden böyle oldugunu anlayamadim normalde 90 FPS oluyor hep dusmuyordu bir de ara sahnelerde GPU kullanim orani %80 %85 oluyor.

GPU Z indirip bize fotoğrafını atar mısın?
Bildiğim kadarıyla 1650'nin 8 GB sürümü yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…