GTX 1650 ekran kartı Ray Tracing destekliyor mu?

Nasıl açabilirim peki? Raporlarda tek doğru cevap senin cevabın olarak gözüküyor.

Neyde açıcağına bağlı oyunlarda kartın RT desteklemiyor olarak görünür bazı yazılımlarda halihazırda kullanılabilir olarak görülebilir Minecraft'ta bile RX 6400 ile oynadım RT donanımsal RT desteklemesine rağmen 30 FPS'yi bile geçemiyor haberin olsun VBIOS'la falan oynayarak muhtemelen RT desteğini oyunlarda bypass edebilirsin tam bir bilgim yok ama RT'nin yazılımsal bir teknoloji olduğunu biliyorum

Destekliyor ama ne kadar verim alırsınız muamma.

Kanka bir sorum olacak peki dediğin şekilde VBIOS'la falan oynayarak yapabileceğimi ben de biliyorum peki bu konuda nasıl bir şey yapabilirim fikrin var mı?

1650'yi 1660 ya flashlayamam herhalde.
cevap verirsen sevinirim

Kanka bir sorum olacak peki dediğin şekilde VBIOS'la falan oynayarak yapabileceğimi ben de biliyorum peki bu konuda nasıl bir şey yapabilirim fikrin var mı?

Cevap verirsen sevinirim.

VBIOS ile ilgili bir bilgim yok.
Sırf ışın izleme ile nasıl görünüyor diye boşuna uğraşmanı tavsiye etmem maksimum 30 FPS alırsınız ki o da hiç akıcı olmaz.

Cevap verirsen sevinirim.

RT için sadece VBIOS değil birçok signature sistemi kullanılıyor, VBIOS ile RT açamazsınız ki açsanız bile RT Core olmadığından dolayı maximum alacağınız FPS 20 olur.

RT için sadece VBIOS değil birçok signature sistemi kullanılıyor, VBIOS ile RT açamazsınız ki açsanız bile RT Core olmadığından dolayı maximum alacağınız FPS 20 olur.

RT Core'nin yanında GPU'nun saf gücüde çok önemli.
Minecraft ışın izlemede.
RX 6400 ile 30 FPS zor görüyordum.
RX 6700 ile 75 FPS sabit alıyorum.
RX 6700'de 36 adet ışın izleme donanımı varken.
RX 6400'de 12 var.
Ve diğer ışın izleme destekli oyunlarda 3 kat fark değil 7-8 kat performans farkı oluyor...

Signature sistemleri nasıl Custom bir şekilde değiştirebilirim ya da signature sistemler tam olarak ne. Kusura bakma bakmayın o konuda pek bir bilgim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…