GTX 1650 ekran kartı sürücüsü nasıl güncellenir?

AnanasMuhittin

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartı
NVIDIA GTX1650
NVIDIA GTX 1650 ekran kartı GeForce Experience'de eski sürümde olduğumu öğrendim.
Nasıl güncellerim?

Normalde üstteki üç noktanın olduğu yerde "güncelle" yazması lazım.

orda indir yazıyor ama internetten arştırdım birçok farklı şey var yüzden emin olamadım
indire basınca direk hallolur mu?
evet güncelle dediğinde sürücüyü indirdikten hızlı kuruluma basarsanız 516.94 sürümünü kurcaktır

GeForce Experience indirim oturup açın ardından size güncel sürücüleri bildirecektir zaten.

GeForce Experience kullanmanızı önermiyorum. Performans kaybı, sistem kaynaklarının yoğun kullanılması gibi problemler yaşayabilirsiniz. Sözde oyunları optimize ediyor kendisi, optimize edecek diye hem ayarları çöp ediyor hem de bazı oyunlarda çalışmıyor. Sadece sürücü güncelleme ve ekran kayıt özelliğine iyi diyebiliriz.

GeForce Experience üzerinden sürücü güncellemek istiyorsanız sağ üstteki "Sürücüler" bölümüne girmeniz gerekmekte. Sürücünün yeni sürümü çıktıysa bu sekmede görebilirsiniz.

Eğer bu programı kullanmak istemiyorsanız şimdilik ekran kartınızın en güncel sürümü aşağıda;

Son olarak sürücüyü manuel kuracaksanız NVIDIA Türkiye sayfasını kullanmanızı tavsiye etmem. Sürücü ararken sonuçlarda eski sürücüleri gösterebiliyor veya önerebiliyor. Onun yerine buradan indirin;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…