GTX 1650 ekran kartım 83 derece

Normandy Boi

Decapat
Daha fazla  
RAM
26 GB
Ekran kartı
GTX 1650
İşlemci
İ7 10TH GEN
Merhabalar. Bugün arkadaşımla Left 4 Dead 2 girmiştim sonra Portal 1 girdim PC çok ısınmıştı bir baktım ekran kartı 83 derece. Dandik oyunlarda neden bu kadar sıcak bilmiyorum ama bir kaç önemli nokta var. Laptopuma bir ara limonata dökülmüştü 2 hafta sonra açıp bezle temizlemiştim görebildiğim her yeri. Bir de her zaman fanı FN+1 yaparak fullerim. Sebebi ne olabilir ve normal midir ?

Yanlış yazmışım RAM'ı 16 GB olacak.

Ekran kartı için 83 derece normal değil, servise ver termal macun ve fan bakımı yapsınlar.
0 bilgisayarların testlerinde 86-87 derecelere kadar çıkıyor.

Merhabalar. Bugün arkadaşımla Left 4 Dead 2 girmiştim sonra Portal 1 girdim PC çok ısınmıştı bir baktım ekran kartı 83 derece. Dandik oyunlarda neden bu kadar sıcak bilmiyorum ama bir kaç önemli nokta var. Laptopuma bir ara limonata dökülmüştü 2 hafta sonra açıp bezle temizlemiştim görebildiğim her yeri. Bir de her zaman fanı FN+1 yaparak fullerim. Sebebi ne olabilir ve normal midir ?

Eğer grafik ayarlarınız yüksekse ve fps sınırlamanız yoksa ekran kartının bu derecesi gayet normal.

Merhaba. Bugün arkadaşımla Left 4 Dead 2 girmiştim sonra portal 1 girdim PC çok ısınmıştı bir baktım ekran kartı 83 derece. Dandik oyunlarda neden bu kadar sıcak bilmiyorum ama birkaç önemli nokta var. Laptopuma bir ara limonata dökülmüştü 2 hafta sonra açıp bezle temizlemiştim görebildiğim her yeri. Bir de her zaman fanı FN+1 yaparak fullerim. Sebebi ne olabilir ve normal midir?

İşlemci hariç aynı sistem benim laptop, L4D2 için aynı dereceler merak etmeyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı